Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 5 Ocak 2013

Baltacı: “Adaylığım önünde engel yok”

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, 2014 Mart’ında yapılacak olan Yerel Seçimler’de tekrar aday olup olmayacağı konusunda kısa ve bir önceki açıklamasına paralel bir açıklama yaptı. HaberAktivite’ye konuşan başkan Baltacı; “Aday olmam noktasında önümde her hangi bir yasal engel görmüyorum” dedi.

Hızla değişen ve birbirinden büyük projelerin merkezi konumuna gelen Arnavutköy’de yerel seçimler için partiler şimdiden start vermeye başladılar. Bir çok partinin kamuoyu yoklamaları yaparak bölge seçmeninin nabzını tutmaya çalıştığı Arnavutköy’de özellikle herkesin merak ettiği konulardan birisi de Ak Parti’nin kimi belediye başkanı olarak aday göstereceği.

Ak Parti 2009 seçimlerinde 15 aday adayı içinden Ahmet Haşim Baltacı’yı seçmişti. Ahmet Haşim Baltacı, 2014’de aday olup olmayacağı yönünde HaberAktivite’ye yaptığı değerlendirmede, aday olma noktasında gerek parti tüzüğünde ve gerekse yapmış olduğu iş ve icraatlar noktasında önünde her hangi bir engelin olmadığını söylemekle yetindi. Geçtiğimiz haftalarda da ‘Aday değilim demiyorum’ diyen Baltacı, bir önceki açıklamasına benzer bir açıklama yaptı.

kaynak: Haberaktivite

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba