Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 29 Aralık 2012

MHP Arnavutköy Ücretsiz Göz Muayenesi Sağlıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Arnavutköy İlçe  Başkanlığı Kadın Kolları, Özel bir Göz Hastanesi ile işbirliği yaparak vatandaşları ücretsiz olarak göz muayenesi yaptırıyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Fatih Babacan,”Kadın kollarımız böyle anlamlı bir proje ile vatandaşlarımızı göz muayenesi yaptırıyor. Göz muayenesi olmak isteyen vatandaşları gruplar halinde hastaneye götürüp ücretsiz olarak göz muayenesi yaptırıyoruz. İlk grubumuzu geçen hafta götürdük. Gerekli tedavi yöntemleri ve gözlük ücretsiz temin edilmiştir. Talep olduğu sürece haftalık olarak bu periyot devam edecektir. Göz muayenesi olmak isteyenler partimize isim soyad yazdırabilirler. Muayene başvuruları için vatandaşlarımız 0212 681 03 33 nolu telefondan gerekli bilgiyi alabilirler” diye konuştu.

Haber: Arif Sapmaz

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba