Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 3 Şubat 2014

Giresunlular Derneği Kahvaltı da Buluştu

Arnavutköy Giresunlular Derneği kahvaltılı toplantı düzenleyerek üyeleriyle bir araya geldi.

Giresunlular Dernek binasında düzenlenen kahvaltılı toplantıya Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, Ak Parti İlçe Başkanı Ercan Üner, Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcıları Melih Genç ve Turgut Baran, Arnavutköy Cemevi Başkanı Yüksel Yılmaz, Kent Konseyi Başkanı Yusuf Gün ve bir çok dernek üyesi katıldı.

Karasakal destek istedi
Toplantının açılış konuşmasını yapan Giresunlular dernek başkan yardımcısı Şenol Yakasız katılımcılara teşekkür etti. Daha sonra bir konuşma yapan Ak Parti meclis üyesi aday adayı Şaban Karasakal, “Giresunluları temsilen meclis üyesi aday adayı oldum. Bu manada hepinizden destek bekliyorum. Partimizin iktidarı döneminde yaptıkları ortadadır. Türkiye Ak Parti döneminde her alanda büyük ivme kazanmıştır. Yerel seçimler de bize düşende Arnavutköy’de partimizin oyunu daha yukarılara çekmektir” dedi.

“Derneğimizi daha iyi konuma taşımak için çaba gösteriyoruz”
Bir konuşma yapan Giresunlular Dernek Başkanı Ahmet Karasakal, “Dernek olarak siyasi parti hedefi olan bir dernek değiliz. Amacımız Arnavutköy’de örf ve adetlerimizi yaşatmak ve fakir fukaramıza yardım etmektir. Derneğimizi üyelerimizle birlikte daha iyi konuma taşımak için çaba gösteriyoruz. Arnavutköy Giresunlular Derneği olarak meclis üyesi aday adayı Şaban Karasakal’ın sonuna kadar destekçiyiz” diye konuştu.

“Arnavutköy ile Halkalı arasına raylı sistem yapılacak”
“Beni misafir ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum” diyerek sözlerine başlayan Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, “Aday adaylığı sürecini sabırla takip ettik. Bu sabrın sonucunda Arnavutköy’de yeniden aday gösterildim. Seçilirsem Arnavutköy’de 3. dönemim olacak. Bu siyasi çalışmamızda bize değer verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bize güvenip ve bize omuz veren kişilere vefa borcumuz var. Allah bizi mahcup etmesin. Arnavutköy’de en etkin derneklerden birisi Giresunlular derneğidir. Sürekli hizmet yapan bir dernek olması bizi mutlu etmektedir. Başkanı ve yönetimini bu anlamda kutluyorum” ifadelerini kullandı. Yeniden Ak Parti’den aday olan A. Haşim Baltacı projelerinden de bahsederek, “Hastanenin arkasından geçecek olan çevre yolunun ihalesi yapıldı. Seçim öncesi bu yolun temel atma törenini yapacağız. Bittiğinde de merkezde ki trafik rahatlayacak. Projelerimiz arasında da halı sahanın oraya büyük bir katlı otopark ve üzerine de yaşam alanı yapacağız. Jandarmanın karşısındaki boş alana da kapalı pazar yeri ve sosyal donatılar yapacağız. Sokak pazarlarını kaldıracağız. Havaalanının temeli nisan mayıs gibi atılacak. Büyükşehir belediye başkanımızın açıklamasına göre havalimanı ve Halkalı arası raylı sistem olacak ve 2017 yılına kadar tamamlanacak” diyerek Arnavutköy ile Halkalı arasına raylı sistem yapılacağını belirtti.

“30 Mart seçimlerini Türkiye’nin geleceğini belirleyecek bir seçim olarak görüyoruz”
Ak Parti İlçe Başkanı Ercan Üner ise konuşmasında, “Biz adaylarımızı seçerken kılı kırk yarıyoruz. Aday adaylığı sürecinde kanaat önderlerinin görüşleri de alındı ve il başkanlığımız anketler yaptı. Bu doğrultuda Haşim Baltacı en önde olduğu için yeniden aday gösterildi. Biz zaten belediye başkanımızdan memnunuz. 30 Mart seçimlerini Türkiye’nin geleceğini belirleyecek bir seçim olarak görüyoruz. 150 tane meclis üyesi aday adayıyla görüştük. İlçe ve il olarak bu aday adaylarını değerlendirdik. Sonuçlar ayın 18’in de belirlenecek” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba