Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 4 Şubat 2014

Arnavutköy’de 6 Parti Adayını Açıkladı, 1’de Bağımsız Aday Var

Arnavutköy’de yerel seçimlerin yaklaşmasıyla 6 siyasi parti Arnavutköy Belediye Başkan Adayını açıkladı. Av. Dilek Aras ise yerel seçimlere bağımsız aday olarak giriyor.

Adayını ilk açıklayan parti MHP olurken, MHP’nin adayı Yüksel Emir oldu. Yüksel Emir vakit kaybetmeden çalışmalarına başladı.

Saadet Partisi ise temayüller sonucunda ilçe başkanlığı döneminde aktif olarak çalışan İlçe Başkanı Yusuf Dal’ı Belediye Başkan adayı olarak gösterdi.

CHP’de ise Mustafa Sarıgül’ün kadrosuyla birlikte CHP’ye katılmasının ardından Ruhi Tuncel aday olarak gösterildi.

Ak Parti’nin Arnavutköy Belediye Başkan adayının kim olacağı merak konusu olmuştu. Mevcut belediye başkanı A. Haşim Baltacı 3. kez aday gösterildi.

BDP Arnavutköy’de HDP ile seçime girecek. HDP Arnavutköy’de Dr. Harun Kaya ile yerel seçimlerde yarışacak.

Büyük Birlik Partisi’nin adayı ise Jale İyem oldu.

Av. Dilek Aras ise bağımsız adaylığını açıkladı. Bağımsız olarak yerel seçimlere giren Aras’ın Ak Parti, CHP, MHP, SP, HDP’ye olan tepki oylarını alması bekleniyor.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba