Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 14 Kasım 2013

Demirhan Kastamonulularla Bir Araya Geldi

Arnavutköy Belediye Başkan aday adayı Abdullah Demirhan Arnavutköy Kastamonulular lokalini ziyaret ederek Kastamonulular ile bir araya geldi.

Burada bir konuşma yapan Arnavutköy Belediye Başkan aday adayı Abdullah Demirhan, “Sizlerle daha çok bir araya geleceğiz, daha çok gelip gideceğiz. Sizlerle bir araya gelerek istişareler yapacağız. Arnavutköy gün geçtikçe gelişiyor. Hükümetimizin buraya yapacağı projelerde bu gelişimi taçlandıracak ve Arnavutköy’ü en gözde yerlerden birisi yapacaktır. Tabi aday olup seçilirsek bizimde yapacağımız projelerle de bu devasa projeler entegre olacaktır. Bölgede başlatılacak büyük projelerin yanı sıra sosyal donatısı olan, sağlık ve spor tesisleri olan, tüm bölgenin altyapı ve üst yapı sorunlarının çözüldüğü, yaşanılabilir bir Arnavutköy’ü oluşturma hayali içindeyiz. Tabi ki bunları yaparken ben yaptım oldu diye birşey olmayacak. Sizlerle bir araya gelerek istişare yapacağız. Arnavutköy’e birşey yapılıyorsa burada yaşayan sizlerinde söz sahibi olması lazım. O yüzden sizlerle istişare yapacağız ve bu bölgeyi birlikte kalkındıracağız” dedi.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba