Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 27 Mart 2019

Hüseyin Bektaş Meclis Yolunda

Arnavutköy Ömerli Mahallesi’nin sevilen isimlerinden Hüseyin Bektaş Ak Parti’den meclis üyesi adayı gösterildi.

Hüseyin Bektaş’ın Arnavutköy Belediye meclis üyesi aday listesinde yer alması Ömerli, Deliklikaya ve Yeşilbayır bölgesinde yaşayan vatandaşlar tarafından memnuniyet ile karşılandı.

Ak Parti Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi Adayı Hüseyin Bektaş gazetemize yaptığı açıklamada Arnavutköy’ün yüz ölçümü bakımından İstanbul’un en büyük ilçeleri arasında yer aldığını belirterek, “İlçemiz geniş bir araziye sahip ve bu yüzden bazı mahallelerimiz Arnavutköy merkeze uzak. Ömerli, Deliklikaya ve Yeşilbayır Mahalleleri de Arnavutköy merkeze uzak mahallelerimizden. İlçe merkezine olan uzaklığı ortadan kaldırarak, bölgemizi Arnavutköy Belediye meclisinde en iyi şekilde temsil edeceğim ve vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için gayret göstereceğim” dedi.

“Ak Parti bir hizmet partisidir”

Ak Parti döneminde bir çok mega projenin yapıldığını ve bu projelerin bir kısmının Arnavutköy’ü ilgilendirdiğini belirten Bektaş, “Vatandaşlarımızın teveccühü ile mecliste yer alırsam Arnavutköylülerin hizmetinde olacağım. Ak Parti bir hizmet partisidir. Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ülkenin en ücra köşesine dahi hizmet götürülmüştür. Ülkemiz Ak Parti ile birlikte adeta şahlanmıştır ve bir çok mega proje bu dönemde yapılmıştır. Bu mega projelerin bir kısmı Arnavutköy’ü de kapsamaktadır. Üçüncü boğaz köprüsü olan Yavuz Selim Köprüsü bağlantı yolları, üçüncü havalimanı olan İstanbul Havalimanı Arnavutköy sınırları içerisinde yer almaktadır. Aynı zamanda Yenişehir ve Kanal İstanbul projeleri de Arnavutköy’ü yakından ilgilendirmektedir. 31 Mart yerel seçimleri çok önemlidir. Bu bakımdan tüm vatandaşlarımızdan destek ve dua bekliyorum” diye konuştu.

Hüseyin Bektaş Kimdir?

1967 Giresun Alucra doğumlu olan Hüseyin Bektaş, ilkokulu Şişli Kaptanpaşa İlkokulu’nda, lise eğitimini ise Gaziosmanpaşa İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. 1990 yılından beri Milli Görüş ve Ak Parti’de siyaset yapan Bektaş, 2000 yılına kadar Milli Gazete ve Akit Gazetesi’nde çalıştı. 2000 yılından bu yana değişik şirketler de insan kaynakları ve işletme müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2011 yılından beri Arnavutköy Ömerli KİPTAŞ Konutları’nda ikamet eden Hüseyin Bektaş, aynı zamanda Giresun İli Alucra İlçesi Çamlıyayla Köyü Dernek Başkanlığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba