Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 27 Mart 2019

Ekrem Önal: Yönetim anlayışımız şeffaf olacak

Erzurum Horasanlı olan Saadet Partisi Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi Adayı Adem Aydın Arnavutköy Horasanlılar Derneği’nde bir toplantı düzenledi.

Programa Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Bülent Kaya, Saadet Partisi Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Ekrem Önal, Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Münür Dinler, meclis üyesi adayları, HAKEV Başkanı Muzaffer Aydın, muhtar adayları, Horasanlılar Derneği üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 “Arnavutköy’deki sıkıntılar yönetimsel sıkıntılar”

Saadet Partisi Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Ekrem Önal Arnavutköy’ün sorunlarına değinerek, “Bir Erzurumlu olarak bu dernekte benim evim. Arnavutköy’de imar, ulaşım, eğitim, sağlık gibi acil çözülmesi gereken sorunlar varken bazıları gibi kadınlar plajı yapacağız demeyeceğiz. Öncelikle Arnavutköy’ün acil sorunlarını çözeceğiz. Bu sorunları çözmeden diğer projelere geçilemez. Çünkü bir proje yaparken o projenin alt yapısını da hazırlamak lazım. Bizim yönetim anlayışımız şeffaf olacak. Muhtarlarımızla, sivil toplum kuruluşlarıyla ve vatandaşlarımız ile birlikte çalışacağız. Saadet Partisi olarak kapalı kapılar ardında kesinlikle hiçbir işimiz olamaz. Biz hocamızın bize öğrettiği ilkeler doğrultusunda 94 ruhunu yeniden Arnavutköy’de canlandıracağız inşallah. Benim işim 40 yıldır yönetmek. Devlet dairelerini, büyük holdingleri, şirketleri yönetmek. Arnavutköy’deki sıkıntılar yönetimsel sıkıntılar” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Saadet Partisi Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Ekrem ve Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi Adayı Adem Aydın vatandaşların sorularını cevapladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba