Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 27 Mart 2019

ETZADE’nin 2. Şubesi Hizmete Açıldı

Güldaş Grup, bünyesinde bulunan Etzade Et ve Mangal’ın ikinci şubesini Arnavutköy – Tayakadın yolu üzerinde açtı.

Açılışa Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş, Arnavutköy Belediye
Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, ünlü sanatçı Hakkı Bulut, Kurtlar Vadisi Pusu’nun Zülfikar Ağası Halil İbrahim Kalaycıoğlu, siyasi partilerin belediye başkan adayları, meclis üyesi adayları, muhtarlar ve muhtar adayları, STK temsilcileri, iş adamları, esnaflar ve birçok vatandaşlar katıldı. Yoğun katılımın olduğu açılışta Erzurum bar ekibi de sahne aldı. Çocuk oyun alanları, mini hayvanat bahçesi, yürüyüş alanları bulunan Etzade Et ve Mangal doğa ile iç içe bir hizmet sunuyor.

Kaliteli ve güler yüzlü hizmet

Açılışta bir konuşma yapan Güldaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sami Gül yıllardır Arnavutköy’de hizmet verdiklerini belirterek, “Yıllardır Nokta Tesisleri, Etzade, Köfteci Kara markaları ile Arnavutköylülere ve İstanbul’a hizmet veriyoruz. Bu süre içinde kaliteli ve güler yüzlü hizmet anlayışımız ile müşterilerimizi ağırladık. Sağ olsun dostlarımız da bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Bugün olduğu gibi her zaman yanımızda oldular. Davetimize icabet ederek bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ederim” dedi.

Baltacı: Hayırlı olsun

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı ise konuşmasında, “İşletme sahibi Sami Gül ve kardeşlerini yıllardır tanıyoruz. Kendileri bu sektörde yıllardır hizmet veriyor ve bu anlamda Arnavutköyümüze de katkıları olmuştur. Yeni bir işletme açıyorlar. Yeni işletmelerin açılması Arnavutköy’ün gelişmesinde de büyük rol oynuyor. İşletmenin Arnavutköy’e ve işletme sahiplerine hayırlı olması dileklerinde bulunuyorum. Kendilerine bol ve bereketli kazançlar diliyorum” diyerek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Odabaş: İstihdama büyük katkı sağlıyor

Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş ise konuşmasında Arnavutköy’de yeni tesislerin açılmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Arnavutköy’de her geçen gün yeni işletmeler açılıyor. Bu işletmelerin açılması istihdama da büyük katkı sağlıyor. İşletme sahiplerine bol ve bereketli kazançlar diliyorum. Arnavutköy’e hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Açılış sonrası davetliler Etzade Et ve Mangal’ı gezerek işletme hakkında bilgi alırken, davetlilere ikramda bulunuldu.

Adres: Adnan Menderes Mahallesi Fatih Caddesi No: 451 Arnavutköy/İST.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba