Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 27 Mart 2019

Fikret Orman İsminin Verildiği Oyun Salonunu Açtı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Arnavutköy Suatlar Anaokulu’nda Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği tarafından yaptırılan ve isminin verildiği oyun salonunun açılış törenine katıldı.

Törene Beşiktaş İcra Kurulu Başkanı Ahmet Ürkmezgil, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş, CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu, MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Gökhan Uluç, CHP Arnavutköy İlçe Başkanı Ruhi Tuncel, Arnavutköy Emniyet Müdürü İlker Şahin, İslambey Mahalle Muhtarı Şahimerdan Fidaner, Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Av. Melik Döngelci ve yönetimin yanı sıra vatandaşlar katıldı.

“Örnek teşkil etmesini diliyorum”

Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı hayırlı olması dileklerinde bulunarak, “Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği Arnavutköy’deki ilk taraftar derneğimiz. Fikret Orman Bey’in sporun yanında yerel yönetimler ve sosyal projelerde ilgisi olduğunu biliyoruz. Dernek yönetimine teşekkür ediyorum. Yerel yönetimin, devletin işini kolaylaştırmak en azından çözümün bir parçası olmak güzel bir meziyet. Yapmış oldukları çalışmaların örnek teşkil etmesini temenni ediyorum” dedi.

“Birlikteliğin sahada da devam etmesini diliyorum”

Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş okul öncesi eğitimin önemine değinerek, “Okul öncesi eğitim çok önemli. Kısa süre içinde de okul öncesi eğitim zorunlu hale gelecek. Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği’nin yapmış olduğu mütevazi ama çok anlamlı katkı için teşekkür ediyorum. Bu etkinliklerde taraftar derneklerinin yönetimlerini bir arada görmek gerçekten beni memnun ediyor. Bu birlik ve beraberliğin dışarıda olduğu gibi sahada da devam etmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Fikret Orman’dan Övgü

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ise konuşmasında Beşiktaş camiası olarak sosyal sorumluluk projelerin yanında olduklarını dile getirerek, “Sporun dışında sosyal sorumluluk projelerinin de yanında yer almaya çalışıyoruz. Dernek başkanı ve yönetim kuruluna bu anlamlı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Hep hayırlı işler yapın. Biliyorsunuz bu konuda da Hadis-i Şerif var hayırlı işlerde acele edin diye. İnsanlara hizmet vermek bizim en önemli işimiz. Sizlerin burada Beşiktaş adına yaptığınız çalışmalardan dolayı gurur duyduğumu belirtmek istiyorum. Arnavutköy’e, okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Orman, kendi adını taşıyan oyun salonunun açılış kurdelesini alkışlar eşliğinde hayırlı olması temennisinde bulunarak kesti ve minik öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba