Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 21 Haziran 2017

Kantarcı Gayrimenkul ve Sigorta Ziraat Bankası Çalışanlarını Ağırladı

Kantarcı Sigorta ve Kantarcı Gayrimenkul’ün sahibi Eyüp Kantarcı Ziraat Bankası çalışanlarıyla iftarda bir araya geldi.

Eyüp Kantarcı tarafından düzenlenen iftar programı iş yerindeki terasta gerçekleşti. İftar programına Ziraat Bankası çalışanları, Kantarcı sigorta ve gayrimenkul çalışanları ile basın mensupları katıldı. İşadamı Eyüp kantarcı misafirlerini kapıda karşılayarak tek tek ilgilendi.

“Ramazan hoşgörü, muhabbet, şefkat ve merhamet ayıdır”
Programda bir konuşma yapan Eyüp Kantarcı programa katılanlara teşekkür ederek, “Bizleri kırmayarak davetimize icabet ettiğiniz için, programımıza katıldığınız için çok teşekkür ederim. Orucuyla, sahuruyla, iftarıyla, teravihiyle güçlü bir manevi havayı teneffüs ediyoruz. Manevi iklimin yoğun olarak yaşandığı on bir ayın sultanı ramazan ayını daha da verimli geçirmeliyiz. Bu ay hoşgörü, muhabbet, şefkat ve merhamet ayıdır. Rahmet, bereket, mağfiret ayı olan ve içinde Kadir Gecesi’ni barındıran Ramazan ayı, Müslümanlar için büyük önem taşır. İslam dünyasında ayrı bir yeri vardır. Birlik ve beraberliğin toplumda en fazla karşılık bulduğu kutlu bir aydır. Sabır ayı olan ve insanda şükran hisleri uyandıran Ramazan, insanı yüksek ve yüce değerlere ulaştırarak erdemli hale getirir. Dini ve insani duyguların daha da yoğunlaştığı, sayısız güzelliklerin yaşandığı ve mükafatlarının sınırsız olarak verildiği bu mübarek ayı iyi ve güzel davranışları artırarak en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekmektedir. Ramazan ayı daha çok yardım eli uzatma, paylaşma ve dayanışmaya ayıdır. Ramazan’da kazandığımız bütün güzel alışkanlıkları bundan sonra da sürdürebilmek, bugünümüzü ve yarınımızı daima mutlu kılmak dileğimizdir. Allah tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız ibadetleri kabul etsin inşallah” dedi. İftar programına katılanlar ise memnuniyetlerini dile getirerek, davetinden dolayı Eyüp Kantarcı’ya teşekkür etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba