Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 21 Haziran 2017

Makedonya Üsküp Köyleri Derneği’nden İftar

Arnavutköy Makedonya Üsküp Köyleri Kalkındırma Yardımlaşma ve Kültür Derneği iftar programı düzenledi.

Dernek merkezinde düzenlenen iftar programına Arnavutköy Eski Belde Belediye Başkanı Bayram Eminel, Arnavutköy Rumeli ve Balkan Türkleri Derneği (RUBADER) Başkanı Mustafa Vural, Arnavutköy Makedonya Üsküp Köyleri Kalkındırma Yardımlaşma ve Kültür Dernek Başkanı Recep Şenvardar ve dernek üyeleri katıldı.

“Sadece bugün değil gelecek içinde bir arada olmak zorundayız”
Programda bir konuşma yaparak yeni kurulan bir dernek olduklarını belirten Arnavutköy Makedonya Üsküp Köyleri Kalkındırma Yardımlaşma ve Kültür Dernek Başkanı Recep Şenvardar, “Böylesi özel ve anlamlı gecelerde bizleri yalnız bırakmayan üye ve hemşerilerimize teşekkür ederim. Derneğimize her zaman her konuda sahip çıkmalıyız. Atalarımızın bizlere emanet ettiği bu büyük mirası bizlerde gelecek nesil olan gençlerimize emanet etmeliyiz ki derneğimizi yaşatsınlar. Allah hiçbir zaman bizi birbirimizden ayırmasın. Biz sadece bugün değil gelecek içinde bir arada olmak zorundayız” diye konuştu.

Zafer Kara / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba