Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 21 Haziran 2017

Bulut İnşaat Gayrimenkul & Adak İftar Geleneğini Bozmadı

Arnavutköy’de İnşaat Gayrimenkul, Adaklık ve Kurbanlık yetiştiriciliği alanında faaliyet gösteren Bulut İnşaat Gayrimenkul & Adak Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Bulut dostlarını iftarda ağırladı.
Her yıl Ramazan ayında dostlarını iftarda buluşturan Nuri Bulut ve yönetim kurulu üyeleri bu yılda geleneği bozmadı. Arnavutköy Otağ Tesisleri Cafe Restaurant’ta gerçekleştirilen iftar programına Nuri Bulut’un esnaf arkadaşları ve yakın dostları katıldı.
bulut
Bulut Ailesi Misafirleri ile Yakından İlgilendiler
Otağ Tesisleri Cafe Restaurant’ta gerçekleşen iftar yemeğinde Bulut İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Bulut davetlilerle yakından ilgilendi. İftar sonrası yapılan duanın ardından bir açıklama yapan Nuri Bulut, mübarek Ramazan ayında dostlarıyla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti. Bulut “İftar programımıza teşrif ederek bizleri gururlandıran tüm dostlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Bugün bu vesile ile birlik ve beraberliğimizi pekiştirmenin, uzun süredir bir araya gelemediğimiz dostlarla görüşmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Haber: Aydın Çoban

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba