Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 21 Haziran 2017

Musa Usta Yerel Basını İftarda Ağırladı

Dürümcü Musa Usta’nın sahibi Musa Uçar Arnavutköy’de bulunan yerel basınla iftarda buluştu. Musa ve Nuriye Uçar çifti basın mensuplarını kapıda karşılayarak teker teker ilgilendi.

Sohbet havasında geçen programda Musa Uçar basın mensuplarına katılımlarından dolayı teşekkür ederek, “Bugün bizlerin davetini kırmayarak icabet ettiğiniz için teşekkür ederim. Sizlerle bir arada olmaktan dolayı memnuniyet duydum. Toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularının güçlendiği, hoşgörü, sevgi ve merhametin bol olduğu mübarek Ramazan ayını fırsat bilerek yapılan ibadetler, ihtiyaç sahiplerine uzatılan yardım elleri, iftarlar ve sahurlar sayesinde ortak duygular yaşamaktayız. Ramazan ayı, toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin anımsandığı, yardımlaşma, mutluluk, güzellik ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı bir aydır. Ramazan’da kazandığımız bütün güzel alışkanlıkları bundan sonra da sürdürebilmek, bugünümüzü ve yarınımızı daima mutlu kılmak en büyük dileğimizdir. Allah tuttuğumuz oruçları, yaptığımız bütün ibadetleri kabul etsin. Şimdiden Arnavutköylülerin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı kutlu olsun” dedi. Basın mensupları da davetinden dolayı Dürümcü Musa Usta’ya teşekkür etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba