Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 21 Haziran 2017

İnşaat Mühendisi Faruk Duman’dan Basına İftar

İnşaat Mühendisi Faruk Duman Arnavutköy’de görev yapan basın mensuplarına Karaburun’da bulunan iş yerinde iftar verdi. Davete katılan gazetecilerle gündeme ilişkin fikir alışverişinde bulunan işadamı, katılımlarından dolayı basın mensuplarına teşekkür etti.

“Arnavutköy İstanbul’un en önemli ilçesi olma yolunda hızla ilerliyor”
Karaburun sahildeki Duman İnşaat firmasının teras bölümünde ikincisi düzenlenen iftar programı sohbet havasında geçti. Güzel bir ortamda ağırlanan gazetecilere davete icabetlerinden dolayı teşekkür eden, işadamı ve aynı zamanda Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkan Yardımcısı İnşaat Mühendisi Faruk Duman, “Artık bu iftarlarımız geleneksel hale geldi. Sizlerle bir arada olmaktan, fikir alışverişinde bulunmaktan memnuniyet duyuyorum” dedi. Türkiye ve Arnavutköy siyasetine dair görüşlerini paylaşan Faruk Duman, “Arnavutköy İstanbul’un en önemli ilçesi olma yolunda hızla ilerliyor. Buradaki projeler tamamlanma aşamasında. Bu noktada sizlere büyük görevler düşüyor. Arnavutköy’ün geçmişini ve geleceğini tarihe not düşeceksiniz. Bu noktada tarihi bir görev yapıyorsunuz” dedi. İşadamı Faruk Duman, yenilen yemek ve ikramların ardından gece geç saatlere kadar gazetecilerle sohbet etti. Basın mensupları ise iftar programında ağırlandıkları için İnşaat Mühendisi Faruk Duman’a teşekkür etti.

Haber: Mustafa Teke

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba