Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 10 Haziran 2013

Merkez Oto Jant ve Lastik Bayii İkinci Şubesini Açtı

Merkez Oto Jant ve Lastik Bayii Arnavutköy’de ikinci şubesinİ pazar pazarında açtı.

Merkez Oto Jant ve Lastik Bayi’nin ikinci şubesinin açılışına Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Yusuf Dal ve yönetimi, Sivaslılar Dernek Başkanı Abdurrahman koçak, birçok iş adamı, esnaf ve vatandaş katıldı.

“Uzun yıllardır oto jant ve lastik üzerine çalışıyoruz”
Açılışta bir konuşma yapan Merkez Oto Jant ve Lastik Bayii ikinci şube müdürü Ayhan Kızılağıl, “Merkez Oto Jant Lastik Bayii olarak bugün ikinci şubemizi Arnavutköylülerin hizmetine sunuyoruz. Uzun yıllardır Arnavutköyde oto jant ve lastik üzerine çalışıyoruz. Müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için ikinci şubemizin açılışını gerçekleştirdik. Yeni bir şubemizi de Arnavutköy’de açmanın mutluluğunu birlikte yaşıyoruz. Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan bütün dostlarımıza teşekkür ederim” diyerek açılışa katılanlara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Merkez Oto Jant ve Lastik fark yaratıyor
Açılışta bir konuşma yapan Merkez Oto Jant ve Lastik Bayii müdürü Şükrü Kızılağıl ise konuşmasında, “Yıllardır oto lastik ve jant sektöründe hizmet veren Merkez Oto Jant ve Lastik Bayii müşterilerinin hayatını kolaylaştırmayı amaçlayarak fark yaratıyor. Ayrıca oto lastik’te lastik sökme, takma ve balans ayarları tecrübeli ustalarca yapılmaktadır. Yeni şubemizin Arnavutköy halkına hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

“Yeni iş yerlerin açılması bizleri sevindiriyor”
Bir konuşma da Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı yaptı. Baltacı konuşmasında hayırlı olsun dileklerinde bulunurken, “Arnavutköyümüze hergün yeni iş yerleri açılıyor. Bu biz yöneticiler açısından sevindirici bir olaydır. Arnavutköylü gençlerimiz başka ilçelerde çalışmak yerine yeni açılan iş yerleri dolayısıyla Arnavutköy’de çalışmaktadır. Bir başka açıdan bakılacak olursa da bu günden güne Arnavutköy’ün geliştiğini gösterir. İşletme sahibimize çalışmalarında başarılar ve bol kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

“Kendilerini kutluyorum ve hayırlı olmasını diliyorum”
Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Yusuf Dal ise konuşmasında, “Merkez Oto Jant ve Lastik Bayii ikinci şubesini açarak ve starmaxx Arnavutköy bayiliğini alarak bu sektörde öncü firmalardan birisi olduğunu bir kez daha göstermiştir. Kendilerini kutluyorum ve yeni şubelerinin Arnavutköy’e hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi ve Merkez Oto Jant Lastik Bayiinin 2. Şubesi Pazar pazarında açıldı. Açılışa katılan vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba