Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, GENEL, MANŞET, SİYASET 29 Eylül 2013

MHP Arnavutköy Eski Belde Başkanlarıyla Buluştu

MHP Arnavutköy İlçe Teşkilatı Nokta tesislerinde eski belde başkanları ve partililerle buluştu.

Kahvaltılı olarak düzenlenen toplantıya İstanbul İl Teşkilatlandırma Başkanı Gazi Arslan, MHP Arnavutköy İlçe başkanı Fatih Babacan, MHP Arnavutköy Belediyesi Meclis Üyeleri Yüksel Emir, Birol Kayım, Remzi Aydoğdu, MHP ilçe yönetimi, partililer ve Arnavutköy yerel basını katıldı.

Babacan, “Miting cevap niteliğinde olmalıdır”
Yapılan kahvaltı sonrası bir konuşma yapan MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Fatih Babacan 5 Ekim’de Kazlıçeşme’de yapılacak olan “Demokrasi Mitingi”ne dikkati çekerek, “5 Ekim’de Kazlıçeşme’de 2 milyon MHP’li toplamayı hedefliyoruz. Yerel seçimler öncesi bu bir gövde gösterisi olacaktır. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklayacağı bir paket var. Bu pakette nelerin çıkacağı az çok ortada. Kazlıçeşme’de yapacağımız miting ayrıca buna bir cevap niteliğinde olmalıdır. 5 Ekim günü Arnavutköy merkezden otobüslerimizle hareket edeceğiz. Gelmek isteyen vatandaşlarımızda otobüslerimizle gelebilir. Ayrıca mahallelerimizden otobüs isteyen varsa da partimize müracaat edebilir” ifadelerini kullandı.

Mitinge Herkes Davetli
Daha sonra bir konuşma yapan İstanbul İl Teşkilatlandırma Başkanı Gazi Arslan ise konuşmasında, “5 Ekim’de büyük bir mitinge hazırlanıyoruz. Bu miting bizim ve ülkemiz açımızdan çok önemlidir. Bu yüzden o gün hepimiz orada olmalıyız. Demokrasi ve özgürlük için bir araya geleceğiz. Bütün vatandaşlarımız bu mitinge davetlidir” dedi.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba