Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 29 Nisan 2015

MHP Arnavutköy’den Miting Gibi Açılış

Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy İlçe Başkanlığı yeni binasını 3. Bölge Milletvekili adayları, partililer ve vatandaşların katılımıyla görkemli bir şekilde açtı.

Yerel seçimlerde MHP’den Belediye Başkan Adayı olan Yüksel Emir’in İlçe Başkanı olmasıyla Arnavutköy’de çalışmalarına hız veren Milliyetçi Hareket Partisi yeni binasına taşındı. Yeni ilçe binasının açılışına Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, MYK Üyesi Musa Küçük, MHP İstanbul Milletvekili Atila Kaya, MHP İstanbul Milletvekili adayları Arzu Erdem, Mehmet Müftüoğlu, Hayati Arkaz, Alparslan Alparslan Akarsu, Bahattin Şengül, Halit Tuna, Celal Karapınar, Mesut Yıldırım, Hakan Çorak, Bünyamin Çiftçi, Sevinç Gümüş, Kamil Aksu, Erdem Sarısoy, MHP Bahçelievler İlçe Başkanı, Mehmet Kaya, MHP Esenyurt İlçe Başkanı Halil Kavalcı, MHP Güngören İlçe Başkanı Fuat Gül, MHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Ahmet Özen, Arnavutköy Muhtarlar Derneği Başkanı Hayri Pekçetin, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları, Arnavutköy Rumeli ve Balkan Türkleri Derneği Başkanı Mustafa Vural, Ülkü Ocakları Arnavutköy İlçe Başkanı Feyyaz Uzun, Ülkü Ocakları Hadımköy Şube Başkanı Turgut Beyazgül ve çok sayıda partili katıldı.

 

“MHP’ye oy veren vatandaşlarımız bir kişi, iki kişi sandığa getirsin”

Açılış konuşmasını yapan MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Yüksel Emir, “MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Yüksel Emir son yerel seçimlerde Arnavutköy’de sizlerin teveccühü ile alınan yüzde 23 bir oy var. Allah rızası için bunu ikiye, üçe katlayalım. Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy veren vatandaşlarımıza sesleniyorum herkes bir kişi, iki kişi sandığa getirsin” dedi. MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Yüksel Emir, 7 Haziran genel seçimleri için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade etti. İlçe Başkanı Yüksel Emir açılışa katılan milletvekili adaylarına ve vatandaşlara teşekkür ederek, yeni ilçe binasının Arnavutköy’e ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne hayırlı olmasını diledi.

 

“Her alanda olduğu gibi sandıklarda da hırsızlık yapan bir iktidar var”

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, “ Biz gayret edelim çaba gösterip irademizi beyan ettiğimiz sandıklarda sonuca etki yapacak oyları vermemize rağmen irademize ipotek koyularak her alanda olduğu gibi sandıklarda da hırsızlık yapan bir iktidar var. Uyanık olacağız kullandığımız oyu ve iradesini Milliyetçi Hareket Partisi’nden yana oy kullanan vatandaşlarımızın oyuna sahip çıkacağız” diyerek sandıkta hırsızlık yapıldığını iddia etti.

 

“Bu şiirin ruhuna ait bir ideolojileri yok onların”

Milliyetçi Hareket Partisi’ne her geçen gün büyük bir ilgilinin olduğunu söyleyen Karataş, “Arif Nihat Asya’nın bir şiirini, bir duasını televizyonlarda izliyorsunuz. Bizi vatansız bırakma Allah’ım duasını televizyonlarda reklam olarak geçiyor. Bir defa bu şiirin ruhuna ait bir ideolojileri yok onların. Biz dedik ki o şiirin ruhuna ait bir dünya görüşleri ve mertebeleri yoksa burada neyin duasını alacaklar. Vatan derken bu toprakları parselleyip parselleyip sattılar. Bunlar zafer ulaştıranların derken Zafer Çağlayanı, bunlar Allah’ım bizi egemensiz bırakma dediklerinde Egemen Bağış’ı Yarabbim bizi Bayraksız bırakma dediklerinde Erdoğan Bayraksızı, bizi güler yüzsüz bırakma dediklerinde de Muammer Gülersiz bırakma Allah’ım diyorlar. Bugüne kadar din istismarı yapan ve din sömürüsü yapanlara lütfen cevabınızı sandıkta verin” diye konuştu.

 

“MHP bir arada kardeşçe yaşama iradesinin teminatıdır”

7 Haziran’da ülke olarak önemli bir seçim yaşanacağını ifade eden MHP İstanbul Milletvekili Atila Kaya, “Milliyetçi Hareket Partisi bu ülkede yaşayan ülkenin en doğusundan en batısına, en kuzeyinden en güneyine Türkiye’de yaşayan bu ay yıldızlı bayrak benim bayrağımdır diyen, bu vatan benim vatanım, bu toprak benim toprağımdır diyen, her insanımızı kucaklayan bağrına basıp onlar arasında hiçbir ayrım gözetmeden onların hepsini Türk Milleti ailesinin şerefli bir üyesi olarak kabul eden bir siyasi harekettir. Bir siyasi partidir. Milliyetçi Hareket Partisi bu ülkenin varlığının birliğinin bir arada kardeşçe yaşama iradesinin teminatıdır, güvencesidir. Bu seçimler son derece önemli seçimlerdir. Yarınlarda nasıl bir Türkiye’de yaşayacağımız sorusunun cevabının verileceği seçim ortamına giriyoruz. 7 Haziran seçimleri bu bakımdan son derece önemlidir. Yaklaşık 12 yıldan bu tarafa tek başına ülkeyi yöneten bir siyasi parti var. Yarın seçimlerde sandık başına gittiğimizde bu 12 yılın muhasebesini yapacağız. Diyorlar ya 12 yılda nerden nereye geldik. Yaşadığımız gerçeklere de bakarak nerden nereye geldiğimizi bu ülkede yaşayan esnaf kardeşlerimiz biliyor, çiftçilerimiz biliyor, işsiz gençlerimiz biliyor. En son açıklanan rakamlara göre Türkiye’de işsizlik oranı yüzde 11-12’lere ulaşmış. Genç işsizlere baktığınız zaman Türkiye’de yaşayan her dört gençten birisinin işsiz olduğunu görüyorsunuz. Üniversiteyi bitirmiş yaklaşık 780 bin tane üniversite mezunu öğrenci üniversite mezunu gencimiz işsiz geziyor. Öbür taraftan şanslı çocuklarda var bakan başbakan cumhurbaşkanı çocukları gibi” dedi.

 

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba