Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 29 Haziran 2014

MHP Arnavutköy’ün Yeni Yönetimi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

MHP Arnavutköy görev değişiminin ardından yeni yönetimle basının karşısına çıktı ve ilk toplantısını gerçekleştirdi.

2014 Yerel Seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy Belediye Başkan Adayı olan Yüksel Emir, MHP Arnavutköy İlçe Başkanlığına atandı. Yeni yönetim ile ilk toplantısını gerçekleştiren Emir toplantı da bazı açıklamalarda da bulundu.

“Partimiz inanmış, fedakar, cefakar dava adamlarıyla başarıya ulaşacaktır”
MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Yüksel Emir toplantı da bir konuşma yaparak, “İstanbul’da bulunan bütün ilçe teşkilatlarımızda görev değişimi yapılmıştır. Bu kapsamda Genel Merkezimizin ataması sonucu ilçe başkanlığı görevine getirildim. Bu görevi layıkıyla yapmaya çalışacağım. Görevimizin bilinci ve sorumluluğu içerisinde hareket edeceğimizin herkes tarafından iyi bilinmesini arzu ediyorum. Partimize mensup olan, Milliyetçi Hareket Partili olmanın şuurunu taşıyan ve burada siyaset yapan her arkadaşımız da bu anlayışla hareket edecektir. Partimiz inanmış fedakar, cefakar dava adamlarının çabaları ve gayretleri ile başarıya ulaşacaktır” dedi.
Daha sonra MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Yüksel Emir yeni yönetimi tanıttı. Fotoğraf çekiminin ardından yönetim toplantıya geçti.

Yeni yönetim şu isimlerden oluştu;
Başkan Yüksel Emir, İsmet Güden, Oğuz Ahmet Albay, Murat Öztürk, Ercan Tokur, Çağlar Gürsoy, Ferit Fidan, Abdulkerim Güney, Hikmet Daş, Reis Çelik, Yaşar Tepe, Mehmet Hatip, Taner Yılmaz, Kenan Karlankuş, Sulbiye Oktay, Erkan Sünnetçioğlu, Nilgün Top, İlhan Yavaş, Abdullah Parlakçı, Hüsnü Ünalan, Mustafa Yalçın, Uğur Çaylak, Alparslan Kaya, Ramazan Kılıçsoy, Şeref Birinci, Ali Kemal Köksal, Muzaffer Işık, Gökhan Uluç, Yaşar Yavuz, Sinan Gök, Selahattin Yiğit, Şehmus Çetin, Şeref Can, Halit Şenel, Metin Yılmaz, Ümit Yiğitbilek,Yunus Navruz, Koray Özer

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba