Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 23 Eylül 2013

MHP’den Demokrasi Mitingine Davet

MHP İstanbul İl Disiplin Kurulu Başkanı Ali Çanak, 5 Ekim de İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme’de düzenleyecekleri Demokrasi Mitingine davet etti.

Milliyetçi Hareket Partisi, 5 Ekim’de İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme’de düzenleyecekleri ‘Demokrasi Mitingine Davet’ adı altında Arnavutköy Nokta tesislerinde basın mensuplarına kahvaltılı bir toplantı düzenledi. Toplantıya MHP İstanbul İl Disiplin Kurulu Başkanı Ali Çanak, MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Fatih Babacan, MHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Aytekin Çalışkan, MHP Arnavutköy Belediye Meclis Üyeleri Remzi Aydoğdu, Yüksel Emir, Birol Kayım ve parti yöneticileri katıldı.

Açılış konuşması Babacan’dan
MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Fatih Babacan yaptığı konuşma da “Düzenlemiş olduğumuz bu kahvaltımıza öncelikle iştirak ettiğiniz için teşekkür ederim. Bu toplantıdaki amacımız 5 Ekim’de Kazlıçeşme düzenleyeceğimiz Demokrasi Mitingimize çağrıda bulunarak halkımızın MHP’ye destek vermelerini ve mitingimize katılmalarını sağlamaktır. Bizleri bugün yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim” dedi.

“Kürt kardeşlerimizi kimse oy deposu gibi görmesin”
Gaziosmanpaşa MHP İlçe Başkanı Aytekin Çalışkan ise “Bu miting demokrasi ve insan hak ve özgürlüklerine bir davettir” diyerek, “Biz MHP olarak bu ülkenin refah ve mutluluğu için mücadele ediyoruz. İktidar partisi AKP ve bu partinin başındaki Başbakan demokrasi adı altında her gün yeni yöntemlerle demokrasiyi biraz daha budayarak pula çevirdi. Bu ülkedeki ulusal basını kendi basınıymış gibi kullanan Başbakan, basını baskı altında tutuyor. Bu ülkede bir tek insan askerlik yapmıyor o da başbakanın oğlu. Bir tek basın var oda Başbakanın basını, bu ülkede özgürlük ve demokrasiden bahsediliyor demokrasi ve özgürlük başbakan ve aile ferdi için geçerli. Türkiye PKK’ya teslim edilmiştir. İç ve dış politikalarımız sıfırlanmıştır. Komşu ülkelerle ilişkilerimiz çok kötü. Sıfır sorun dediler ama bütün komşularımızla sorunumuz var. Kürt kardeşlerimizi kimse oy deposu gibi görmesin Sırrı Süreyya Önder Kürt kardeşlerimizin oyu benim diyor. Bu tür çapulcu siyasete meydanını bırakmayacağız. Biz MHP olarak demokrasiden yana kaygı taşıyanları, hak ve özgürlüklerden yana kaygı taşıyanları 5 Ekimde Kazlıçeşme’de yapılacak olan demokrasi mitingine “Sesimize ses, nefesimize nefes katmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

“MHP bu mitingle iktidarın ilk adımını da atmış olacak”
MHP İstanbul İl Disiplin Kurulu Başkanı Ali Çanak yaptığı konuşmasında “Biz yasalar çerçevesinde demokrasiye çağrı yaparak toplumun tüm kesimlerini Kazlıçeşme’de yapılacak demokrasi mitingine davet ediyoruz” diyerek, “Partimizin 5 Ekim’de Kazlıçeşme’de yapacağı mitingle Genel Başkanımız Devlet Bahçeli İstanbullularla kucaklaşacak. İstanbul’un dört bir yanından binler, on binler akın akın Kazlıçeşme’ye akacak. Bu miting demokrasinin ve özgürlüklerin yanında bir başlangıcın adı da olacak. Adım adım gelen MHP bu mitingle birlikte iktidarın ilk adımını da atmış olacak. MHP’nin bu güç gösterisi 2014 yılında yapılacak yerel yönetim seçimlerine de ışık tutacak. Bizim gayret ve çabalarımız İstanbul Büyükşehir belediyesinin yanı sıra İstanbul’un 39 İlçesini almak. Aslında bu potansiyel var. Kazlıçeşme’de bir araya gelecek milyonlar bu potansiyeli harekete geçirecek. MHP’nin umut olduğunu, MHP’nin gerçek kurtuluşun adresi olduğunu hep birlikte haykıracak. Bu haykırış Kazlıçeşmeden tüm Anadolu’ya yankılanarak vücut bulacaktır. Alevisi, Sünni, Kürdü, Türk’ü Laz’ı Çerkez’i el ele omuz omuza demokrasi ve özgürlük için bir araya geleceğiz. Bu vesileyle başta siz basın mensupları olmak üzere herkesi 5 Ekimde Kazlıçeşme’de yapılacak demokrasi mitingine davet ediyorum. Mahalli basın çok önemli ulusal basında gündeme gelmeyeni siz gündeme taşıyorsunuz. Türkiye’de bir açılım söz konusu. İnşallah onlar haklı çıkar ve bin yıllık kardeşliğimiz pekişir. İnşallah biz yanılmış olalım. Ancak biz Türkiye’yi bölmeyi çalıştıklarını düşünüyoruz. 2023 hedefi belirledik Türkiye kuruluşunun yüzüncü yılında lider ülke olsun istedik. Ama 2023 vizyonunu AKP sahiplendi. Türkiye yüzüncü yılında lider ülke olsunda kim zamanında olursa olsun. Ama MHP olarak bunu bizim başaracağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba