Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 14 Ağustos 2015

Muhtarlar Meslektaşlarına Sahip Çıktı

Geçtiğimiz günlerde silahlı saldırıya uğrayan ve dizinden yaralanan Arnavutköy İmrahor Muhtarı Mustafa Sarıcaoğlu’nu Arnavutköy Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu ve Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı’nın ziyarette bulunmaması ve geçmiş olsun telefonu dahi açmamasına İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği resmi web sitesinden tepki gösterdi.

İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği’nin resmi web adresinde yayınlanan yazıda emniyete de saldırganın bir an önce tutuklanıp adalete teslim edilmesi konusunda çağrıda bulunuldu.

 

 

İşte İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği Resmi Web Sitesinde Yayınlanan o Yazı

İstanbul muhtarları dayanışma derneği üyesi Arnavutköy İmrahor muhtarı Mustafa Sarıcaoglu’na 06/08/2015 perşembe günü kimliği belirli kişi tarafından görevi başında iken rüşvet isteyen kişiye rüşvet vermeyince
silahlı saldırıya uğradı.
Saldırı sonucu Dizinden vurulan muhtarımız Baltalimanı hastanesine kaldırıldı.
10/08/2015 Pazartesi günü taburcu olan muhtarımızın İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği yönetim kurulu olarak Hastanede ve evinde gecmiş olsun ziyaretinde bulunduk.
Muhtarımız Sağlık durumu  iyi olduğunu görünce mutlu olduk

Üzüntümüz

Arnavutköy İlçe Kaymakamı Mülki idare amirimiz Muhtarımıza yapılan saldırı sonrası bir telefon veya gecmiş olsun ziyaretinde bulunmadığını öğrendik Arnavutköy Belediye Başkanı da bir kez dahi telefon açmamış ve ziyarette bulunmamış…

Sn Cumhurbaşkanımız 

MUHTARSIZ MAHALLE EMNİYETİ SAĞLANMAZ sözlerini duydukça Muhtarın Mülki Amiri İlçe Kaymakamı Muhtarına saldırı olup bir kere olsun gecmiş olsun ziyaretinde bulunmuyorsa Muhtar her zaman sahipsiz olduğunu ve  İSTANBUL MUHTARLARI olarak bizleri derinden üzmüştür..

Emniyet Müdürümüze Çağrı
Kimliği Belirli olan kişi aynı ilçe de ve Mahallede devamlı insanlara görünmesine rağmen devletin muhtarına saldırı yapıpda istediği gibi gezebiliyorsa emniyet müdürümüzü göreve davet ediyoruz.
Kimliği Belirli olan şahsı bir an önce bulunup adalete teslim olmasını temenni ederiz.
Muhtarımıza yapılan saldırıya şiddetle kınıyoruz.
İstanbul Muhtarları dayanışma derneği olarak konunun takipçisi olacağız
Geçmiş olsun muhtarım…

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba