Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 5 Mart 2015

Mustafa Karakuş Ak Parti’den İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Oldu

2014 yerel seçimlerinde Ak Parti’den Arnavutköy Belediye Başkan aday adayı olan Mustafa Karakuş, Ak Parti’den İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday adayı oldu.

Yıllardır Arnavutköy’de hem siyaset hemde ticari faaliyetler yapan Mühendis Mustafa Karakuş, Arnavutköy ve İstanbul’u mecliste temsil edebilmek adına milletvekili aday adayı olduğunu belirtti. Yıllardır Arnavutköy’de yaşayan 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Mustafa Karakuş Haraççı Belde Belediye’sinde de görevlerde bulunmuştu. Arnavutköy’de 9 yıldır mühendislik (proje – ruhsat – inşaat) alanında faaliyet gösteren firmasını ve mali müşavirlik bürosunu işletmektedir. 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Mustafa Karakuş 2014 yerel seçimlerinde Ak Parti’den Arnavutköy Belediye Başkan aday adayı olmuştu. Karakuş, 7 Haziran’da yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için AK Parti’den İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu.

 

Mustafa Karakuş Kimdir?

1974 Malatya doğumlu olan Mustafa Karakuş, ilk ve orta öğrenimini Malatya’da tamamladı. 1995 yılında İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nden mezun olan Karakuş, 1996 yılında Haraççı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde göreve başladı.  1999 – 2006 tarihleri arasında Haraççı Belediyesi İmar Müdürlüğü görevini yürüttü. 10 yıl belediyede teknokrat olarak çalıştıktan sonra yine Arnavutköy’de 9 yıldır mühendislik (proje – ruhsat – inşaat) alanında faaliyet gösteren firmasını işletmektedir.
Ayrıca 2003 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olan Karakuş 2008 yılında mali müşavir oldu ve 7 yıldır mali müşavirlik bürosunu da işletmektedir. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev alan Karakuş, Güngören Kent Konseyi Üyeliği, Malatya İli Kale İlçesi Tepebaşı (Kesrik) Dernek Başkanlığı, Esenler Malatya Dernekler Birliği Denetim Kurulu Başkanlığı, Güngören Malatya Dernekler Platformu Başkanlığı, İzollu Vakfı Yüksek İstişare Kurulu Üyeliği, Arnavutköy Malatya İli ve İlçeleri Dernek Yönetim Kurulu Üyeliği, Arnavutköy Kent Konseyi Üyeliği, İstanbul Adliyesi’nde bilirkişilik vb. gibi görevlerde bulundu. 2014 yılı yerel seçimlerinde İstanbul Arnavutköy İlçesinde Ak Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı oldu. İleri Derecede İngilizce bilen Mustafa Karakuş, evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba