Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 20 Mart 2013

Öğretmenlerden Armakomşuder’e destek

Arnavutköy Fatih İlköğretim ve ortaokul öğretmenlerinin birlikte yürüttükleri proje kapsamında ev ziyaretleri devam ediyor.

Okul müdürü Recep Tosuncuk Arnavutköy kaymakamlığının başlattığı Armakomşuder Projesine gönülden desteklediklerini ifade ederek, öğrencilerin velilerini ziyaret ettiklerini belirtti. Böylelikle komşuluk kültürünü yaşatmaya çalıştıklarını dile getirdi. Okulların bu projede en etkili kurumlar olduğunu dile getiren Recep Tosuncuk, öğrenci velilerine hasta ziyareti, başsağlığı bazen de günlük ev ziyaretlerinde bulunarak komşuluk bilincini geliştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Ayrıca bunun okul-aile işbirliğine de önemli katkılarının olduğunu, okul başarısını olumlu yönde etkilediğini ve velilerin okula bakış açısını olumlu yönde değiştirdiğini ifade etti.

Tosuncuk, “Biz büyük bir aileyiz”
“Biz velilerimizle ve öğrencilerimizle beraber büyük bir aileyiz. Her zaman birbirimizin yanındayız” diyen Tosuncuk, örnek bir kurum olmayı hedeflediklerini belirtti. Bu tür ziyaretlerin daha sık yapılacağını dile getiren Tosuncuk, yıl içerisinde ziyaret edilmedik veli kalmayacağını ve bu ziyaretlerin yanında okulumuz konferans salonunda yapılan etkinliklere (değerler eğitimi, komşuluk ilişkileri, ders çalışma yöntemleri) velilerin katılımının sağlandığını ifade etti. Bundan sonraki etkinliklere de katılımın sağlanacağını okul, veli, öğretmen ilişkilerinde mükemmelliğe doğru yol alacaklarını söyledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba