Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 27 Eylül 2020

RUBADER’den 5 Bin Üye Kampanyası

Arnavutköy Rumeli ve Balkan Türkleri Derneği (RUBADER)’in yeni yönetimi basınla bir araya geldi. Kuzu Sofrası’nda kahvaltılı düzenlenen programda Arnavutköy Rumeli ve Balkan Türkleri Derneği (RUBADER) Başkanı Ferit Fidan yeni yönetimi tanıttı ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Arnavutköy Rumeli ve Balkan Türkleri Derneği (RUBADER) Başkanı Ferit Fidan programda yaptığı konuşmada çalışmalarından ve bundan sonraki projelerinden bahsederek, “Üye sayısını arttırmak için 5 bin üye kampanyası başlattık, kadın kolları ve gençlik kolları oluşturacağız. Bunun dışında mahalle başkanları ve mahalle yönetimleri oluşturmayı hedefliyoruz. İki mahallemizi pilot seçerek çalışmaya başladık. Bildiğimiz kadarıyla böyle bir projeyi dernekler bazında ilk kez biz hayata geçiriyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza desteklerimiz sürecek. İhtiyaç sahiplerine Ramazan ayı ve bayramlarda yardımda bulunmak ve daha sonrasında da bu yardımı düzenli hale getirmek gibi kısa vadeli projelerimiz mevcut. Bunları hayata geçirdikten sonra ise orta vadeli diyebileceğimiz projelerimiz ise; okuyan gençlerimize öğrenci bursu sağlamak, gençlerimizi bir arada tutarak kaynaştırma amaçlı spor kulübü kurmak, derneğimize bir adet otobüs veya minibüs kazandırmak ve kültürümüzü tanıtan bir dergi çıkartmak” dedi. Uzun vadede ise derneğe yeni bir dernek yerini kazandırmak istediklerini belirten Fidan, “Yeni bir dernek yeri kazandırmak istiyoruz. İçinde lokal, bayanların toplantı yapabileceği bir alan, düğün salonu ve kır düğünü yapılabilecek bir yerin kazandırılmasını hedefliyoruz” dedi.

5 Bin Üye Kampanyası
Dernek Başkanı Ferit Fidan Arnavutköy’de Rumeli ve Balkan Türkleri’nin nüfusunun yoğunluğuna dikkati çekerek, “Derneğimizin üye sayısını arttırmak amaçlı 5 bin üye kampanyası başlattık. Bu kampanya ile hem dernek üye sayımızı arttırmayı hedefliyoruz hemde daha çok hemşerimize ulaşmak istiyoruz. Bu nedenle tüm hemşerilerimizi derneğimize bekliyoruz. Gerekli bilgiyi ise 0537 348 01 91 numaralı WhatsApp numaramızdan alabilirler” diye konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba