Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 7 Kasım 2012

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç Arnavutköy’ü Ziyaret Etti

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, ilçe binasında düzenlenen kahvaltılı toplantı da sivil toplum kuruluşları ve muhtarla bir araya geldi.

Toplantı da kahvaltı sonrası Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Yusuf Dal selamlama konuşması yaparak, “Genel Başkan Yardımcımız İlyas Beye sözü vermeden önce Arnavutköy ile ilgili birkaç şey ifade etmek istiyorum. Arnavutköy 510km yüzölçümüne sahip 200 bini aşan nüfusu, ormanı denizi olan, 2 tane barajı olan bir yerleşim yeri. Bu kadar coğrafi güzellikte yaşamaktayız ancak Arnavutköy’ün birçok sorunları da bulunuyor. Bunların başında imar sorunu ve ulaşım sorunu geliyor. Bu konularda sorunları çözmek adına ciddi adımlar atılmadı. Bu adımların bir an önce atılması gerekmektedir” diye konuştu.

Tongüç, “AKP’nin Milli Görüş’ten başka çekindiği kadro yok”
Daha sonra bir konuşma yapan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç hükümete ve muhalefete yüklendi. Tongüç, “Güçlü Ekonomiye geçiş adında güçlü yıkıma geçiş programı halen devam ediyor. AKP‘yi ekonomi konusunda eleştirmeye devam edeceğiz. Anlaşılan o dur ki AKP’nin Milli Görüş’ten başka çekindiği kadro yok. Şu CHP’nin haline bir bakınız, şu MHP’nin ¬haline bir bakınız, BDP’nin haline bakınız. Yaptıkları kayışçı kavgasından başka bir şey değil. Memleketin en temel meseleleri ortadayken gereksiz bir takım söylemlerle kayışçı kavgası yapıyorlar. CHP’ye sesleniyorum AKP’ye koltuk değneği olmaktan vazgeç. Yıllarca inancın üzerinden yapmış olduğun tahribat milletin zihninde öyle bir yer etmiş ki CHP’nin “C”sini görse 40 km öteye kaçar oldu. Şu cumhuriyet bayramı tartışmalarının mahiyeti nedir Allah aşkına, ne gerek var bu kadar tartışmaya. Bunu da tabi Başbakan çok iyi görüyor ve lastik top gibi oynuyor. Bunların tek çekindiği kadro var oda Saadet Partisi’dir. Çünkü o bilir bizim neler yaptığımızı. Bizim yüzde birlerden yüzde kırklara nasıl gittiğimizi çok iyi bilir.
Tırnaklarımızla kazıya kazıya milletle nasıl yürüdüğümüzü çok iyi bilirler. AKP’nin yönü belli yönü Avrupa’ya doğru oldu görülmektedir. Almanya’ya giderek yapılan ziyarette Avrupa’ya yük olmaya değil, Avrupa’nın yükünü almaya gidiyoruz demekle ne demek istiyor Başbakan. Bu milletin sırtı bu kadar mı gevşek ki biz Avrupa’nın ne yükünü alacağız” dedi.

Tongüç, “Arnavutköy bütün Türkiye’ye bir işaret fişeği attı”
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç’ün gündeminde yerel seçimlerde vardı. Tongüç “Saadet Partisi’nin 2004 yılında dikensiz gül bahçesi olarak teslim ettiğimiz belediyeleri rant aracı yaparak milletin ensesinde boza pişirir hale getirdiler. Saadet partisi olarak önümüzdeki yerel seçimlerde emaneti almak için bütün gücümüzle çalışacağız. Projelerimizi yeniden hazırlıyoruz ve hizmet belediyeciliğinden refah belediyeciliğine geçeceğiz. Bize laf salatası yapıyor dendiği dönemde Anadolu yakasında Sultanbeyli ile Avrupa yakasında Arnavutköy bütün Türkiye’ye bir işaret fişeği atarak geliyoruz dedi. O zamanki bu iki belde bugün ilçe oldu. İnşallah yine bu fişeği Arnavutköy’de atacağız. Yani bu işi yine Arnavutköy’den başlatacağız ve bütün Türkiye’ye yaygınlaştıracağız. Arnavutköy’de olduğu gibi bütün illerimizde bu çalışmayı yapacağız. Tayyip beyin resimleriyle bu işi yürütmeye çalışıyorlar. Halbuki Arnavutköy’ü resimlerle idare etmek mümkün değil. Görüyorsunuz 2009’da ben geldim burada 2 gün çalıştım kahve kahve gezdim. Neticede 4 yılı bulan bir zaman geçti.
Ne oldu Arnavutköy’de ne değişti. Arnavutköy’ü rant aracı olmaktan kurtarmak durumundayız” şeklinde konuştu.

Haber: Arif Sapmaz

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba