Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 18 Mart 2016

Arnavutköy Belediyesi Şehitleri Unutmadı

Arnavutköy Kaymakamlığı ve Arnavutköy Belediyesi “18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma” etkinlikleri çerçevesinde ilçede bulunan şehit aileleri ve gaziler adına yemekli bir program düzenledi.
Kur’an-ı Kerim okunarak başlanan programda Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, şehit ailelerine hitaben bir konuşma yaptı. Belediye Başkanı Baltacı; “Aziz bildiği canını, mukaddes saydığı değerleri uğruna feda etmeyi göze alan şehitlerimizin ve gazilerimizin ne anlam ifade ettiğini tanımlamaya kalksak zorluk çekeriz. Çünkü Kur-an’da tarif edildiği üzere şehitlerimizin asla ölü olmadığını biliyoruz. Şehit ailelerimizin yıllar da geçse yüreklerinde ki yangının sönmeyeceğini de biliyorum. Fakat vatanı uğruna, bayrağı uğruna, milleti uğruna, geride bıraktıkları uğruna canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi asla unutmayacağımızı bilmenizi istiyorum. Bin yıllık şanlı tarihimizde nice badireler atlattı milletimiz. İçimizden nice yiğitler en genç çağında bu toprağın altına defnedilmek zorunda kaldı. Bedeller ödedik ama elhamdülillah ne imanımızdan, ne inancımızdan hiçbir şey eksilmedi. Bugün yine aynı şekilde vatanımıza kastedenlere en ağır şekilde bedel ödeten kardeşlerimize minnettarız” dedi.

 

“Sizlere minnettarız”

Arnavutköy Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu’nun annesinin rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı toplantıya, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Yaşar Karadeniz vekaleten katıldı. Yaşar Karadeniz, tüm şehitlere minnettarlığını ifade ettiği konuşmasında, “Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümü olan böyle bir günde bir araya gelişimiz bizler için de oldukça anlamlı olmuştur. Ülkemizde her zaman düşmanlar kargaşa çıkarmaya çalışmaktadır. Ülkemizde ne zaman bir huzur ortamı, bir refah ortamı olduysa bir takım güçler bu huzur ortamını bozmak için kargaşa çıkarmıştır. Ancak çok şükür ki ülkemiz bu günlere gelmiştir. Bu da canlarını vatan için seve seve feda eden evlatlarımızın sayesinde olmuştur. Şehitlerimize, Gazilerimize ve kahraman güvenlik güçlerimize minnettarız” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba