Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 23 Şubat 2015

Sosyolog Nedim Kılıç Ak Parti’den 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı

2014 30 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti’den Arnavutköy Belediye Başkan aday adayı olan Sosyolog Nedim Kılıç İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Sınav Eğitim Kurumları İstanbul 2.Bölge Koordinatörü, Sosyolog Nedim Kılıç başvurusunu yaparak 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için AK Parti İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili Aday Adayı oldu.

 

Sosyolog Nedim Kılıç Kimdir?
1980 yılında Erzurum’da doğan Sosyolog Nedim Kılıç, lisans eğitimini Atatürk Üniversitesi Sosyoloji bölümünde tamamlamıştır ve İstanbul Üniversitesinde Yüksek Lisansı eğitimine devam etmektedir. “Osmanlıdan Günümüze Batılılaşma Hareketleri” adlı yayımlanmamış tez çalışmasının yanısıra bazı ulusal dergi ve yerel gazetelerde çeşitli konularda yazıları yayınlanmıştır. Bir çok televizyon programına konuk olarak katılan Sosyolog Nedim Kılıç, makro ölçekli şirketlere kurumsal danışmanlık hizmeti veren danışmanlık şirketinde üst düzey yöneticilik yapmıştır. Farklı kurumlarda bireysel danışmanlık yapan Kılıç, bazı eğitim kurumlarında öğretmenlik ve kurum yöneticiliği yapmıştır ve halen Sınav Eğitim Kurumları İstanbul 2.Bölge koordinatörlüğü ve AR-GE danışmanlığı yapmaktadır. Bir çok sivil toplum kuruluşu çalışmalarında aktif olarak bulunan ve yöneticilik yapan Kılıç, bunun yanısıra siyasi parti çalışmalarında bulunmuştur. Sırasıyla Saadet partisi, HAS Parti ve 2012 yılındaki bütünleşme sürecinde AK PARTİ’ye katılmıştır. 2014 yerel seçimlerinde Arnavutköy Belediye Başkan aday adayı olan Kılıç, 2015 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmuştur. Kılıç, evli ve iki çocuk babası.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba