Ana Sayfa ÇATALCA, MANŞET 5 Ağustos 2019

Sünnet Çocukları Eyüp Sultan Ziyaretine Götürüldü

20. Erguvan Festivali kapsamında düzenlenen Sünnet Şöleni ile sünnet olacak çocuklar aileleri ile birlikte Çatalca Belediyesi tarafından Eyüp Sultan ziyaretine götürüldü.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in önemle üzerinde durarak hazırlattığı Sünnet Şöleni’ne, ilçenin dört bir yanından çocuklarını böylesine kapsamlı bir organizasyonla sünnet ettirmek isteyen aileler başvuruda bulundu. 10 aylıktan bir yaşına, 5 yaşından 7-8 yaşına 65 çocuğa sünnet kıyafetleri belediye görevlileri tarafından teslim edildi. Sünnet Şöleni kapsamında yer alan Eyüp Sultan ziyareti için sünnet kıyafetlerini giyerek gelen çocuklar Başkan Mesut Üner tarafından Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde hazır edilen otobüsler ve görevli personel eşliğinde uğurlandı.

Başkan Hayırlı Olsun Dileklerinde Bulundu
Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’e organizasyon için teşekkürlerini ileten ailelere Başkan Üner’de hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundu.Eyüp Sultan ziyaretinde ailelerinin ettiği dualarla delikanlılığa adım atacak çocuklar, kendilerine hazırlanan bu özel günde aileleriyle keyifli bir gün geçirerek unutamayacakları bir gün yaşadı. Sünnet Şöleni çocukların sünnet ettirilmesi sonrasında 20. Erguvan Festivali’nde okunacak Mevlid-i şerif ve düzenlenecek muhteşem sünnet düğünü ile devam edecek.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba