Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 26 Aralık 2012

Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Arnavutköy’de

Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Gökmen Kantar, Arnavutköy Ülkü Ocaklarını ziyaret etti. Arnavutköy Ülkü Ocakları İlçe binasında gerçekleşen toplantıya; Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Fatih Babacan, Arnavutköy Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Hakkı Açıkgöz ve Ülkü Ocakları üyeleri katıldı.

Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Gökmen Kantar toplantıda bir konuşma yaptı. Kantar, “Geleceğin Türkiye’sinin gençlik modelini burada kurmak oluşturmak ve geleceğe taşımakta yükümlüyüz. Onun için arkadaşlarımızın burada attıkları her adımın farkında olarak ilçe ocak başkanından yöneticisine kadar herkesin kendi noktasından görev bilincinin farkında olarak hareket etmesi gerekiyor. Bunun farkına varılmazsa arkadaşlarımız burada zayıflar, tökezler ve sonuç alınmayacak şekilde geride kalırlar” dedi. Kantar “ Bizler tarihten geçmişe ve geleceğe kadar dinamik aksiyon bir hareketin temsilcileri olduklarını, kendimizi sürekli olarak geliştireceğiz. Ve dışarıda yapacağımız her faaliyette Arnavutköy’de yaşayan insanımızın, gencimizin sorunlarına ışık tutan onların dertlerini çözümlerini sorunlarını dinleyen buna göre bir yol haritası ortaya koyan bir yapı oluşturacağız” diye konuştu.

Arnavutköy’deki sorunlara da değinen Kantar, “Ulaşım, imar ve eğitim konularında eksiklikler var. Arnavutköy’ün siyasi önderi olarak veya Arnavutköy de siyasi partisinin arka bahçesi olarak görenler Arnavutköy’ün çalışan nüfusuna göre ulaşım konusunu kısıtlı tutmuştur. Bugün iktidarları döneminde yerel yönetim hizmetleriyle Arnavutköy’den oy alanlar metroyu getiremediler. Bu sorunları aşacak olan ülkücü hareketin lider kadrolarıdır. Sorunlarla alakalı gerekirse yerel yönetimleri uyandırıcı ve uyarıcı noktada toplumuzu bilinçlendirici çalışmalar başlatacağız. Ülkü Ocakları olarak Arnavutköy’ün ulaşım sorununa bir defa parmak göstereceksiniz ve parmak basacağız. Bu önemli bir sorun. İmar sorunu zengini zengin yapan fakirin elindeki arazilere göz diken talan ve kazan anlayışına karşıda aynı şekilde mahallelerde insanlarımıza gideceksiniz bilgilendireceksiniz onlara anlatacaksınız yalnız olmadıklarını yağmaya talana karşı yoksulluğa ve yolsuzluğa karşı yanlarında olduğunuzu hissettireceksiniz” diyerek eğitim konusuna değine Kantar, “Arnavutköy de bütün oyları alırken buraya gelip te iştah kabartan ahzı sulananlar İstanbul da birçok yere 30 üstünde vakıf üniversitesi verdiler. Bir tanesi gel dimi buraya…bunun hesabını soracaksınız. Bu siyasi yapıdan çok sizi ilgilendiren gençliği ilgilendiren bir sorun. Arnavutköy İstanbul’un eğitim noktasında en geri kalmış ilçelerinden bir tanesi. Buna kimsenin hakkı yok” şeklinde konuştu.

Haber: Zafer Kara

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba