Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 5 Nisan 2014

Üner: “Kirli siyasete kimse pirim vermedi”

Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Av. Ercan Üner yerel seçim sonuçlarını HaberAktivite’ye değerlendirdi. Sandıklardan çıkan sonuçların Ak Parti Arnavutköy ailesi ve tüm Arnavutköy halkı adına bir başarı ve olması gereken bir sonuç olduğunu söyleyen Ercan Üner, “Halkımız, kirli siyasete pirim vermedi. Kazanan Arnavutköy oldu. İttifaklara rağmen Ak Parti gücüne güç kattı” dedi.

“MHP ve CHP ittifakı tutmadı”
2009 yerel seçimlerine kıyasla oylarını iki katına çıkardıklarını ve bunun da kendileri için bir başarı olduğunu söyleyen Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Ercan Üner, şöyle konuştu; “Sonuçlara her açıdan bakılabilir. Bizler Ak Parti’yi sandıktan çıkan sonuçlara göre çok başarılı görüyoruz. 2009 yerel seçimlerinde almış olduğumuz oy sayısını iki katına çıkardık ve genel seçimlerdeki oy oranımızı da koruduk. Arnavutköy’de ikinci olan MHP’nin tüm Türkiye’de olduğu gibi burada da CHP ile bir ittifak içerisine girdiğine şahit olduk. Tüm partilerin bu seçimlerde alabilecekleri kemik oyları aldıklarına şahit olduk fakat Büyükşehir Belediyesi için MHP’nin CHP adayını desteklediğini ve CHP’ tabanının da Arnavutköy’de MHP adayını desteklediğini gözlemledik. Bu nedenle de MHP Arnavutköy’de oy oranını ciddi bir şekilde artırdı.”

“Başarı Başbakanımız ve Teşkilatımızındır”
Ak Parti’nin bu denli büyük bir başarı elde etmesinde teşkilat çalışmasının yattığını söyleyen Üner; “Başarımızın sırrı güçlü teşkilat yapımızdan kaynaklanıyor. Biz sadece seçimlere 2 ay kala sahaya inen bir anlayışla hareket etmiyoruz. Teşkilatımız her daim aktif çalışmalar yürüten bir teşkilattır. Başarıyı da buna borçluyuz. Sayın Başbakanımızın liderlik gücü ve partimizin kurumsal yapısı da bizim bu seçimlerde yine başarılı olmamızın en büyük sebebidir” dedi.

“Herkes meşrebine göre siyaset yaptı”
Seçim arifesinde muhalefet partilerinin Arnavutköy’de akla hayale gelmez iddialarla bir seçim kampanyası yürüttüğüne dikkat çeken Üner, herkesin meşrebine göre siyaset yaptığını söyledi ve yapıcı eleştirileri de dikkate alarak üzerlerine düşen dersleri aldıklarını ifade etti. Üner, şöyle devam etti; “Bizler iktidar partisi oluşumuz gereği eleştirilerin odağında olmamız da gayet normal. Ancak; zaman zaman çok ağır ithamlarla da karşılaştık. Özellikle muhalefet partilerinin bazı temsilcileri akla hayale sığmaz ithamlarda bulundular. Bize makarnacı kömürcü diyenleri de arazide gördük. Halkımız da kimin nasıl bir propaganda yürüttüğüne şahit oldu. Arnavutköy’de bir kısım kişiler çamur at izi kalsın mantığıyla siyaset yaptılar. Biz diyoruz ki sahada ithamlarda bulunanlar belgeleriyle ortaya çıksınlar. Aksi halde iddiaları tamamen kendilerine aittir. Herkesi ilkeli siyaset yapmaya davet ediyoruz.
Yerel seçimlerde yapılan eleştirilerden yapıcı ve samimi olanlardan da payımıza düşeni aldık ve alıyoruz da. Muhakkak ki eksiklerimiz de vardır. Bizler dersimizi aldık ve yeni döneme daha çok çalışarak hazırlandık.”

Kaynak: haberaktivite.net

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba