Ana Sayfa ARNAVUTKÖY 17 Mart 2013

YERMED Başkanı Hasan Terzi’nin Çanakkale Zaferi Mesajı

İstanbul Yerel Medya ve Basın Mensupları Derneği (YERMED) Başkanı Hasan Terzi 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

İstanbul Yerel Medya ve Basın Mensupları Derneği (YERMED) Başkanı Hasan Terzi, “Her yıl büyük bir gururla andığımız bu günler, Türk milletinin hangi şart altında olursa olsun, hürriyet ve istiklali için neler yapabileceğini en açık bir şekilde göstermiştir. Her şehrimizden, her ailemizden mutlaka Çanakkale’de bıraktığı bir şehit yakını vardır. Dünya üzerinde bütün bir millete mal olmuş böyle bir destansı zaferdir. Aziz şehitlerimiz, Türk Milletinin hiçbir şart ve durumda bağımsızlık ve özgürlüğünden asla ödün vermeyeceğini, ülkemizin ve milletimizin sonsuza kadar var olacağını, en yüce makam olan şehitlik mertebesine ulaşarak tüm dünyaya açık bir şekilde göstermişlerdir. Bu vesile ile Aziz şehitlerimizi bir kez daha Rahmet ve minnetle anıyor, Türk milletinin aziz hatıralarını asla unutmayacağını bir kez daha vurgulamak istiyorum” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba