Ana Sayfa GENEL, MANŞET 8 Eylül 2016

Yusuf Uzun; ATYD başkanı kirli oyuna alet oldu

İstanbul Tokatlılar Platformu (İSTKOP) Başkanı Yusuf Uzun, Avrupa Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hilmi Yavuz’u Tokat kamuoyunu yanılttığını iddia etti.

İstanbul Tokatlılar Platformu (İSTKOP) Başkanı Yusuf Uzun, Avrupa Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hilmi Yavuz’u eleştirerek, “Dün gece yaptığı bir paylaşımla kirli tezgahın içinde olduğunu tescillemiş oldu” dedi. Yusuf Uzun, “Kanal 60’ın sahibi Sedat Akçan’ın Frankfurt’ta hapiste olduğunu bildiği halde neden 28 Mart 2015 tarihinde çekilen fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınlayarak, sanki 7 Eylül 2016 tarihinde yapılmış bir toplantı olarak lanse etmesi Tokat kamuoyunu yanılttı. Bu kirli oyunu ortaya çıkararak Tokatlıların bu yanlış ve maksatlı aldatmacaya inanmamalarını sağlamış oldum.” diye konuştu.

Hilmi Yavuz derhal istifa etmelidir
Önceki dönemlerde dernek olarak son derece büyük faaliyetlere imza attığını belirten Yusuf Uzun, “Avrupa Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hilmi Yavuz döneminde kabuğuna çekilmiş ve başarılı bir faaliyete imza atamamıştır. ATYD’yi, bir yayın kuruluşunun ve onun şaibeli mensuplarının paşa keyfine kullandıran Hilmi Yavuz, bu utanç ve yalan girdabında bu şaibeli şahısların emir eri olmuştur” iddiasında bulundu. Uzun, “ Hilmi Yavuz’u kukla gibi perde arkasından oynatanlar bellidir. Bu kadar kamuoyunu yanıltarak Tokatlıyı aldatan Hilmi Yavuz daha fazla şerefini lekelettirmeden derhal dernek başkanlığında istifa etmeli ve Tokatlılardan özür dilemelidir” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba