Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 1 Nisan 2014

Suat Özgür’den Teşekkür Mesajı

Suat Özgür yeniden İstiklal Mahallesi Muhtarlığına seçilerek, İstiklal Mahallesi halkına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Yeniden İstiklal Mahallesi Muhtarı seçilen Suat Özgür, “Mahallemizin yüzde 80 alt yapı sorunu kalmadı. Sadece çevre düzenlemesi kaldı. Bundan sonra daha çok üst yapı konularında çalışmalarımızı ve takibimizi sürdüreceğiz. Mahallemizin imar planları ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Bizde takipçisi olmaya devam edeceğiz. Yeni bir okul için il özel idaresi, milli eğitim ve belediye ile ortak çalışmamız var. Okul yeri belirlendi. Onunda takipçisi olacağız ve okul inşaatı kısa bir zamanda başlayacak inşallah. Seçim sürecinde destek veren vermeyen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba