Ana Sayfa ARNAVUTKÖY 10 Kasım 2014

Yerel Medya ve Basın Mensupları Derneği (YERMED) Başkanı Hasan Terzi’nin 10 Kasım Mesajı

Yerel Medya ve Basın Mensupları Derneği (YERMED) Başkanı Hasan Terzi Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün ebediyete intikal edişinin 76`ıncı yıl dönümü münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

Hasan Terzi mesajında, “Büyük devlet adamı Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, sonsuzluğa uğurladığımız günün 76. yıl dönümünde onu bir kez daha özlemle, saygıyla, sevgiyle ve rahmetle anıyoruz. Anadolu topraklarından yükselen bu bağımsızlık ve özgürlük meşalesi, dünyada pek çok topluma da örnek olmuştur. Milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, verdiği şanlı mücadele ile bağımsızlığını muhafaza etme, milli birlik ve beraberliğini güçlendirme, devletini sonsuza kadar yaşatma azim ve kararlılığını tüm dünyaya göstermiştir. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 76. yıl dönümünü minnetle, şükranla ve rahmetle anıyoruz” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Altınbaş; Ligde Kalacağız…

Altınbaş; Ligde Kalacağız…

Tasarım | Enba