Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 29 Nisan 2015

Arnavutköy Küçük Sanayi Sitesi İçin İlk Adım Atıldı

Sınırlı Sorumlu Arnavutköy Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi ilk Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Arnavutköy İş Adamları Derneği’nde gerçekleşen Genel Kurulda yönetim kurulu seçilirken yapılacak olan Arnavutköy Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili konular tartışıldı.

 

“Tamamen küçük esnafa ayrılmış yerler olacak”
Sınırlı Sorumlu Arnavutköy Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Şahin Genel Kurul sonrası açıklamalarda bulunarak, “Önümüzdeki günlerde toplanım yönetim kurulu olarak iş taksimatı yapacağız ve ona göre çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlk olarak Belediye Başkanımızı ziyaret edeceğiz. Başkanımızdan yer talebinde bulunacağız ve kendisinin de fikirlerinden faydalanacağız. Belli bir takım yerler var olup olmayacağına belediyemiz karar verecek. Eğer olumlu bir sonuç çıkarsa belediyemizin de desteğini alarak çalışmaları hızlandıracağız. Belediye olmadan bir şey yapma şansımız yok. Yeri ayarladıktan sonra hem üyelerle hem Arnavutköy esnafıyla geniş kapsamlı bir toplantı yapıp onların görüşlerini de alacağız. Arnavutköy’de küçük sanayi sitesi olmadığı için esnaflarımız ve vatandaşlarımız büyük zorluk yaşıyorlar. Yapacağımız bu proje ile bu zorlukları aşacağımıza inanıyorum. Burada bizim kendi yerimiz olmayacak açıkçası. Tamamen küçük esnafa ayrılmış yerler olacak. Bizimde Arnavutköy küçük esnafına katkımız olsun diye kolları sıvayalım dedik. Biz menfaat karşılığı bu işin peşine düşmedik. Sadece yarın öbür gün sebep olandan Allah razı olsun derlerse bize bu yeterli diye düşünüyoruz. Çünkü biz kendi işimize zaten yetişemiyoruz. Zaten kendi işimizi kendi mesleğimizi orda yapma şansımız yok. Böyle bir düşüncemizde yok. Millete yararlı bir iş yapabilirsek, milletin duasını alırsak bu bizim için yeterli olacaktır” diye konuştu.

 

Kooperatifin Yönetim Kurulu Şu İsimlerden Oluştu;
Başkan Mustafa Şahin, İkinci Başkan Yunus Gürdamur, Muhasebe Abdurrahman Bayer, Yusuf Akgül, İbrahim Sirkeci, Şenol Şen ve Tahsin Usta

 

Zafer Kara / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba