Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 13 Temmuz 2015

Yarışma Arnavutköy’de, Galası Sefaköy’de

Arnavutköy’de bulunan 12 lisenin katılımıyla “Bu Benim Kısa Filmim” projesi kapsamında 12 kısa filmin galası Sefaköy Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Galasının Sefaköy Kültür Merkezi’nde düzenlenmesi tepkilere neden olurken, Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Arnavutköy Kültür Merkezi’ni yetersiz gördüğü yorumlarına neden oldu.

 

Galaya Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Dağ, Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Erdal Şen, Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

Mehmet Dağ Teşekkür Etti

Açılış konuşmasında emeği geçenlere teşekkür eden Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Dağ, projenin uygulama bakımından İstanbul´da ilk kez gerçekleştirildiğini, özgün ve farklı bir çalışma olduğunu, tüm öğrencilere ve destek veren velilere ayrıca teşekkürlerini sunduğunu belirtti.

 

“Kutuların Sessizliği” Adlı Film Birinci Oldu

Programın hazırlık aşamasında emeği geçenlere plaket sunumu yapıldıktan sonra, ödül törenine geçildi. Çok sayıda davetlinin katıldığı programda beş kategoride ödüller sahiplerini bulurken,”En İyi Film” kategorisinde Hadımköy Örfi Çetinkaya Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu “Kutuların Sessizliği” adlı film birinciliğe layık görüldü.

 

Galanın Sefaköy’de Düzenlenmesi Tepki Çekti

Arnavutköy’deki 12 lisenin katılımıyla gerçekleştirilen kısa film yarışmasının galasının Sefaköy Kültür Merkezi’nde düzenlenmesi ise tepkilere neden oldu. Arnavutköy’de düzenlenmeyen galaya birçok öğrenci ve veli katılamazken, Arnavutköy protokolü de katılmadı.

 

Zafer Kara / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba