Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 25 Mart 2016

Genç İşadamı Dernek Başkanlığına Aday

Arnavutköy Samsunlular Derneği 17 Nisan’da kongreye gidiyor. Kongrede Altın Parke’nin Yönetim Kurulu Başkanı genç işadamı Ramazan Altınkaynak Arnavutköy Samsunlular Derneği Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Dernek başkanlığına aday olduğunu açıklayan Ramazan Altınkaynak hemşerilerinin teveccühü ile aday olduğunu belirterek, “Samsunlu hemşerilerimin teveccühü ile bu yola çıktım. Hemşerilerimiz için hizmete talibim” dedi.

“Bu derneğe gençlerin daha çok sahip çıkması gerekiyor”
Arnavutköy Samsunlular Dernek Başkan adayı Ramazan Altınkaynak göreve geldikleri takdirde gençlere yönelik projeler yapacağını dile getirerek, “Göreve geldikten sonra ilk yapacağım işlerden bir tanesi derneğimizin gençlik kollarını oluşturarak, gençlerimize yönelik faaliyetler yapacağız. Özellikle gençlerimizin ilgi göstereceğini düşündüğüm futbol, yüzme, güreş gibi sportif faaliyetlere yer vereceğiz ve gençlerimizin derneğimize daha çok ilgi göstermesi, daha çok gelmesi için böyle faaliyetleri ön plana çıkartacağız. Çünkü gençler bizim geleceğimiz ve bu derneğe onların daha çok sahip çıkması gerekiyor” dedi.

“Hemşerilerimize yönelik organizasyonlar yapacağız”
Başkan adayı Ramazan Altınkaynak aktif bir dernekçilik anlayışıyla birçok proje yapacaklarını ifade ederek, “Daha aktif bir dernek anlayışıyla çalışmalar yapacağız. Derneğimizin Arnavutköy’de örnek bir dernek olması için çalışacağız. Samsunlular Derneği olarak hemşerilerimize yönelik organizasyonlar yapacağız. Daha çok sosyal programlar düzenleyeceğiz. Piknik, şölen, konser, yöresel ürünlerimizi tanıtabileceğimiz festival gibi faaliyetler yapacağız. Bunların dışında birçok proje yaparak hemşerilerimizin derneğimize daha çok gelmesi adına programlar düzenleyeceğiz. Ayrıca ihtiyaç sahibi hemşerilerimizi tespit ederek bu hemşerilerimize çeşitli yardımlarda bulunacağız” diyerek başkan seçildiği zaman yapacaklarından bahsetti.

Ramazan Altınkaynak Kimdir?
1985 Samsun ili Ladik ilçesi doğumlu olan Ramazan Altınkaynak ilk ve ortaöğretimini Ladik’te tamamladı. 1997 yılında İstanbul’a taşınan Altınkaynak, 2005 yılında Arnavutköy’e yerleşerek parke sektöründe ticaretle uğraşmaya başladı. 2005 yılından beri Samsunlular Derneğine üye olan Ramazan Altınkaynak evli ve 3 çocuk babasıdır.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba