Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 6 Mart 2012

Muhtar İhtiyaç Sahiplerine Elbise Dağıttı

Arnavutköy Mustafa Kemal Paşa Mahallesi muhtarlığı mahallede ihtiyacı olan vatandaşlara giysi yardımında bulundu. Vatandaşlar istediği elbiseleri tek tek kendileri seçebiliyor.

Arnavutköy Mustafa Kemal Paşa Mahallesi muhtarlığı mahalledeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara giysi yardımında bulunarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımcı oldu. Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Fazıl Fidan’ın Üsküdar Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi’ne başvurması sonucu Toplumsal Gelişim Merkezi Mustafa Kemal Paşa Mahallesine 1 tır dolusu elbise gönderdi. Muhtar Fazıl Fidan ise bu giysilerin mahallede ihtiyacı olan ailelere ulaşmasını sağlıyor. Sıddık camii İmam Hatibi İlhan Balaban’da giysilerin dağıtılmasında muhtar Fazıl Fidan’a yardımcı oluyor.

 

Fidan, “Üsküdar Belediyesine teşekkür ederim”
Konuyla ilgili bir açıklama yapan muhtar Fazıl Fidan, “Ben muhtarlığımız adına Üsküdar Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi’ne bir başvuruda bulunmuştum. Oradaki yetkililerde başvurum üzerine mahallemize giysi gönderdi. Bu giysileri mahallemizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşları tespit ederek onlara ulaştırıyoruz. Vatandaşlarımızda bu durumdan oldukça memnun kaldılar. Bunun dışında Arnavutköy’ün diğer mahallelerinde de oturan vatandaşlarımıza değişik konularda yardımlarımız da olmaktadır. Giysi yardımı konusunda başvurumuzu değerlendirip bize yardımcı olan Üsküdar Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi yetkililerine de sizlerin aracılığı ile teşekkür ediyorum. İhtiyaç sahibi vatandaşlar 0212 597 08 44 numaralı telefondan bize ulaşabilirler.” dedi.


Balaban,“Örnek bir davranış”

Sıddık Camii İmamı İlhan Balaban ise, “Muhtarımız hayırlı bir iş yaparak ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımcı oluyor. Muhtarımız örnek bir davranışı gerçekleştirmiştir. Mahalle de bir çok maddi durumu iyi olmayan ihtiyaç sahibi vatandaş bulunmakta, bu sayede onlara bir nebze de olsa katkı sağlanmış oluyor” diye konuştu.

Haber: Arif Sapmaz

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba