Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 6 Şubat 2017

Yemen Kahvesi Arnavutköylülerin Hizmetinde

Yemen Kahvesi Arnavutköy Fatih Caddesi’nde açıldı. Arnavutköy yepyeni, modern ve nezih bir mekana kavuştu. Arnavutköy Fatih Caddesi üzerinde açılan Yemen Kahvesi iki katlı, geniş ve ferah ortamıyla Arnavutköylülerin hizmetine girdi. Yemen Kahvesi Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, siyasiler, STK temsilcileri, işadamları, esnaflar ve birçok vatandaşın katıldığı törenle açıldı.
yemen kahvesi1
“Arnavutköyün gelişmesinde büyük katkı sunuyor”
Açılışta bir konuşma yapan Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı konuşmasında hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, “Arnavutköy’de yeni mekanlar açılıyor. Bu da Arnavutköyün gelişmesinde büyük katkı sunuyor. Fahrettin Efe ve Nurkan Efe kardeşime hayırlı uğurlu olsun. Bol ve helal kazançlar diliyorum” diye konuştu.
yemen kahvesi2
İçecek, yemek, tatlı çeşitleri
Yemen Kahvesi Arnavutköy Şubesi sahiplerinden Fahrettin Efe Arnavutköy’ün her geçen gün gelişip büyüdüğünü belirterek, “Yemen Kahvesi’ni açarak Arnavutköy’ün bu gelişiminde bizde katkı sunmak istedik. Vatandaş olarak bizimde Arnavutköy’ün  gelişime ayak uydurmamız lazım. Yemen Kahvesi’nde müşterilerimiz kahveler, yemen ve Türk kahvesi çeşitleri, filtre kahveler, soğuk içecekler, sıcak içecekler, kahvaltılar, başlangıçlar, ana yemekler, sandviçler, salatalar, makarnalar, tatlılar gibi çeşitleri bulabilirler. Açılışımıza katılarak bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederim” dedi.
yemen kahvesi3
“Arnavutköylüleri Yemen Kahvesi’ne davet ediyorum”
Yemen Kahvesi Arnavutköy Şubesi sahiplerinden Nurkan Efe tüm Arnavutköylüleri Yemen Kahvesi’ne davet ederek, “Arnavutköylülerin aileleriyle birlikte nezih bir ortamda vakit geçirebilecekleri bir mekan tasarladık. Ayrıca vatandaşlarımız özel kokteyl, doğum günü ve toplantılarını Yemen Kahvesi’nde gerçekleştirebilirler. Adından da anlaşılacağı üzere Yemen Kahvesi Yemen’den gelmektedir. Arnavutköylüleri Yemen Kahvesi’ne davet ediyorum” şeklinde konuştu. İşletme sahipleri Fahrettin Efe ve Nurkan Efe açılışta misafirleriyle yakından ilgilendi. Kurdele kesimin ardından misafirler Yemen Kahvesi’ni gezdi. Davetlilere ikramlarda bulunuldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba