Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 28 Temmuz 2017

Karabalık Ailesinin Mutlu Günü

Arnavutköy’de bulunan NFES Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Karabalık’ın kardeşi Semih Karabalık çok sayıda davetlinin katıldığı görkemli bir düğünle dünya evine girdi.
Şanlı Et Mangal Restaurant’ta gerçekleşen düğün törenine Ak Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Aygenli, İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu, meclis üyeleri, siyasiler, işadamları, esnaflar, Karabalık ailesinin dostları ve bir çok davetli katıldı.
karabalık (11)
Ömer Döngeloğlu dua yaptırdı
Düğün İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu’nun yaptığı dua ile başladı. Davetliler genç çifte ömür boyu mutluluk dileklerinde bulunurken çiftin ailelerini de tebrik ettiler. Karabalık ailesi düğüne katılan tüm misafirlerini kapıda karşılayarak tek tek ilgilendi.
karabalık1
Milletvekili Harun Karaca genç çifte mutluluk diledi
Dua sonrası bir konuşma yapan Ak Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca genç çifte ömür boyu mutluluk dileyerek, “Karabalık ailesinin yanında olduğumuzu hissettirmek amacıyla davetlerine icabet ettik. Rabbim mesut bahtiyar etsin. Seçim münasebetiyle Karabalık ailesiyle tanıştım. Sağolsunlar evlerini bize açtılar. Kendileri bizleri yalnız bırakmadı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmadı. Bizde bu mutlu günlerinde onları yalnız bırakmak istemedik. Rabbim diğer mürvetlerini göstermeyi nasip etsin” dedi.
karabalık (8)
“Karabalık ailesi adına teşekkür ederim”
Karabalık ailesi adına bir konuşma yapan Fatih Karabalık davetlilere düğüne katıldıkları için teşekkür ederek, “Uzaktan yakından bizleri kırmayarak düğünümüze katılan, gelemeyip telefonla arayan, telgraf gönderen, böylesine bir günde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza Karabalık ailesi adına çok teşekkür ederim. En mutlu günlerimizden birini yaşıyoruz. Gençlerimiz evlilik gibi kutsal bir müesseseye adım attılar. Huzurlu bir yaşam sürmelerini dilerim” diye konuştu.
karabalık (9)
Davetliler gönüllerince eğlendi
Konuşmaların ardından takı törenine geçildi. Takı takmak isteyen davetliler uzun kuyruk oluşturdu. Daha sonra davetliler sanatçı Murat Yıldız’ın seslendirdiği türkülerle ve yöresel oyun havalarıyla halaylar çekerek gönüllerince eğlendi.
karabalık (2)
karabalık (4)
karabalık2
karabalık (12)
karabalık (14)
karabalık (16)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba