Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 12 Mart 2017

Arnavutköy’de Erbakan Fotoğraf Sergisi

Saadet Partisi Arnavutköy Gençlik Kolları Erbakan haftası nedeniyle Milli Görüş Lideri. Prof. Dr. Necmettin Erbakan’nın fotoğraflarının yer aldığı bir sergi gerçekleştirdi. Arnavutköy Merkez Cami yanında düzenlenen fotoğraf sergisine Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Hayri Karabıyık ve yönetiminin yanı sıra bir çok partili ile vatandaş katıldı.
fotograf sergisi (6)
Milli Görüş hareketinin merhum lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan için Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yakup Yerdelen ve yönetimi tarafından düzenlenen sergide Erbakan Hoca’nın siyasi fotoğraflarının yanı sıra özel fotoğrafları da yer aldı. Eski Başbakanlardan olan Erbakan’ın başbakanlık döneminde yaptığı icraatlarda anlatıldı. 2011 yılında vefat eden Milli görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Milli Nizam, Milli Selamet, Refah Partisi, Fazilet Partisi ve Saadet Partisi döneminde yapılan çalışmalardan çekilen karelerde sergide yer aldı. Ayrıca sergiye katılanlara ikramlarda bulunuldu.
fotograf sergisi (2)
fotograf sergisi (3)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba