Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 13 Mart 2017

Arnavutköylü Kadınlar Gönüllerince Eğlendi

Arnavutköy’de bulunan Zümrüt Düğün Salonu 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle bir program düzenledi. Düzenlenen programa bir çok kadın katılarak gönüllerince eğlendi. Programa CHP Arnavutköy İlçe Başkanı Ruhi Tuncel ve yönetimi, RUBADER Başkanı Mustafa Vural ve yönetiminin yanı sıra bir çok kadın katıldı.

Zümrüt Düğün Salonu sahibi Cemal K. katılımcılara teşekkür ederek, “Salon Zümrüt olarak böylesine bir günde kadınlarımızla bir araya gelmek istedik. Bizleri kırmayıp programa katıldığınız için teşekkür ederim. Arnavutköy’de bulunan bir işletme olarak ilki gerçekleştirmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününüz kutlu olsun” dedi.
salon zumrut (2)
Programda kadınlarda birer konuşma gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından programa katılan kadınlar sanatçı Elif Cemre’nin seslendirdiği şarkılarla gönüllerince eğlendi.
salon zumrut (1)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba