Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 18 Haziran 2014

Yüksel Emir MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Olarak Atandı

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Arnavutköy İlçe Başkanlığı’na 30 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkan Adayı olan Yüksel Emir’in atandı.

İstanbul İl Yönetiminin feshedilmesinin ardından Genel Merkez tarafından İl Başkanlığı’na atanan Mehmet Bülent Karataş, ilçe başkanlıklarında revizyona gitti. İstanbul’daki 39 ilçenin neredeyse tamamının ilçe başkanlarının görevden alındığı MHP’de yeni ilçe başkanları atama usulü ile göreve geliyor. Arnavutköy İlçe Başkanı Fatih Babacan’da bu revizyonla görevden alındı ve yerine yerel seçimlerde MHP belediye başkan adayı olan Yüksel Emir yeni ilçe başkanı oldu.

Yüksel Emir Kimdir?
1965 yılında Hadımköy’de doğan Yüksel Emir, lkokulu Hadımköy’de tamamladı. Sırasıyla Sarıyer Ortaokulu ve Büyükçekmece Lisesi’ni tamamladı. Elazığ polis okulundan mezun olarak emniyet genel müdürlüğünde çalışmaya başladı. Anadolu Üniversitesi’nde lisans eğitimini tamamlayan emekli olduktan sonra 2009 yerel seçimlerinde MHP’den Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi olarak seçildi. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Arnavutköy Belediye Başkan Adayı olan Yüksel Emir evli ve iki çocuk babasıdır.
 
Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba