Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 12 Ocak 2018

Ercan Üner’den HASİAD’a Hodri Meydan; Söz Verdiğiniz Okulu Yapın!

Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Ercan Üner, Arnavutköy’de yayınlanan yerel gazete temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebeti ile Ak Parti İlçe Teşkilat binasında gazetecileri ağırlayan Ak Parti İlçe Başkanı Ercan Üner, gazetecilerin gününü kutladı, gazeteciliğin zor ancak bir o kadar da önemli bir meslek olduğuna vurgu yaptı.

Gazetecilerle 2 saate aşkın sohbet eden Üner, gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Üner’in dikkat çeken açıklamalarından öne çıkanlar ise önümüzdeki yerel seçimlerde Arnavutköy Belediye Başkanlığı’na aday olup olmayacağı, Hadımköy Sanayicileri ve herkesin merakla beklediği Ak Parti İlçe kongresi oldu.

Cumhurbaşkanına bizzat ilettim

Ak Parti İlçe Başkanlığı görevi önümüzdeki kongrede sona erecek olan Ercan Üner, genel merkez tarafından aday gösterilen Mustafa Candaroğlu ile ilgili yaptığı değerlendirmede; “Beni 24 yaşında ilçe başkanı olarak seçen irade bugün Mustafa kardeşimizi seçmişse benim aksi yönde hareket etmem mümkün değildir. Kişi isimleri ile ilgili sıkıntım yok, benim serzenişim ilçe başkan adayının belirlenme sürecindeki usül ile alakalıdır. Ben bu konudaki düşüncelerimi de bizzat Cumhurbaşkanımız ile paylaştım zaten. Çok yakında gerçekleşecek olan kongremiz umuyoruz ki hayırlı sonuçlar ortaya çıkaracaktır” dedi.

Eleştiriye şimdi başlamadım

Kendisinin son dönemde yerel yönetimlerle ilgili sıkça eleştiriler yaptığını soran bir gazeteciye, bu eleştirileri şimdi değil, 1 yıl önce de yaptığını dile getiren Üner, “Sosyal medya hesaplarımı takip edenler bilirler. 1 yıl önce ne yazdıysam bugün de yazarım. İBB, BEDAŞ, Arnavutköy Yerel Yöneticileri, Sağlık Hizmetleri gibi konulardaki eleştirilerim yeni şeyler değil” dedi.

Bir elime güneşi, bir elime ayı verseler…

2019’da gerçekleşmesi planlanan yerel seçimlerde Arnavutköy Belediye Başkanlığı’na aday olup olmayacağı sorusuna da klasikleşmiş cevabı olan ‘Benim için siyaset ilçe başkanlığı olarak sonlandırılabilir’ diyen Üner, görev süresinin bitimi ile birlikte, kendisine yine bu göreve devam edilmesi yönünde teklif gelirse, “Bir elime güneşi, bir elime ayı da verseler bir daha ilçe başkanlığı yapmam. Ancak olağanüstü bir durum olur, erken bir seçim kararı alınırsa bu göreve devam edebilirim. Bu da sayın cumhurbaşkanımızın tasarrufu olur” diyerek cevap verdi. Görevden kaçmayacağını da söyleyen Üner, “Belediye Başkan adaylığı için şuan konuşmak doğru olmaz. O günün şartlarında bu konu yeniden konuşulur” dedi.

İyi parti, ciddiye alınacak bir parti değil

Bir gazetecinin yeni kurulan İYİ Parti hakkında ki fikirlerini ve AK Parti seçmeninden İYİ Partiye geçişler olabilir mi? Sorusu üzerine; “Ben İyi Parti diye bir partiyi dikkate almıyorum. Ak Partiliyim diyen tek bir kişinin bile İyi Partiye geçeceğini düşünmüyorum. Ak Partiye gönül vermiş birisi eğer ki artık AK Partiye oy vermeyecekse gidecekleri adres İyi Parti değildir. Kendilerine daha yakın hissettikleri siyasi partiler var. Adresleri orası olur” dedi.

HASİAD’a Hodri Meydan: Söz verdiğiniz Lise’yi yapın

Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Av. Ercan Üner, son olarak Hadımköy Sanayicileri ile ilgili bir soru karşısında HASİAD’ın sermayelerini artırmak için çalıştığını, her fırsatta ne kadar güçlü olduklarını söylediklerini hatırlatarak; “Madem bu kadar güçlü bir sanayimiz ve sanayicimiz var, hodri meydan. 40 dönüm araziyi onlara okul alanı olarak tahsis ettik, protokoller imzaladık. Ancak 1 yıldır kendilerinden haber alamıyoruz. Önce söz verdikleri meslek lisesi projesini hayata geçirsinler. 400 tane sanayici bir okul yapmayı beceremiyorsa, bu da onların ayıbıdır” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba