Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 28 Temmuz 2013

Arnavutköy Belediyespor’un Yeni Yönetimi İlk Toplantısını Yaptı

Geçtiğimiz sezon klasman grubu maçları sonrası Bölgesel amatör lige yükselen Arnavutköy Belediyespor istifa eden yönetim kurulu üyeleri sonrası olağanüstü kongreye giderek yeni yönetim kurulunu oluşturdu. 3. Lig hedefini açıklayan Arnavutköy Belediyespor başkanı Av. Ercan ÜNER yeni yönetim kurulu oluştururken bölgemiz işadamlarının talepleri karşısında tüzük değişikliğine giderek yönetim kurulu üyeleri sayısında artış yapıldı.

Yönetim kurulu üyeleri basına tanıtılmadan önce açıklama yapan Başkan Üner, “ Kısa sürede böylesine büyük bir başarı kazanan takımımıza bölgemiz işadamlarından oldukça fazla talep geldi. Kurumsallaşma adımlarımızı hızla tamamlamaya çalıştığımız bu dönemde gelen talepler doğrultusunda yönetim kadromuzu genişleterek daha güçlü bir Arnavutköy Belediyespor hayalimize bir adım daha yaklaşmış olduk dedi”

Basın karşısına çıkan yeni yönetim kurulu yeni sezon öncesi birlik beraberlik ve başarı dileklerinde bulundular, yeni yönetim kurulunda Başkan vekili Faruk CEYLAN geçtiğimiz sezon Başkan yardımcılığı görevinde yer alan Ş.İsmail AKSU ve Murat KÜÇÜK’ gibi önemli isimleri tekrar yönetim kadrosuna kazandırarak bu sezon daha güçlü olacağız mesajı verdi.

Arnavutköy Belediyespor yeni yönetim kurulu şöyle
Av. Ercan ÜNER (Başkan)
Faruk CEYLAN (Başkan Vekili)
Ş.İsmail AKSU
Murat KÜÇÜK
R.Ekrem BALTACI,
Süleyman CÖRÜT
Sinan KADI
Lütfi BİÇEN
Mehmet SEVİNÇTEKİN
Melik AYDEMİR
Fahrettin EFE
Takyettin ÇİÇEK
Yunus ÖNCÜ
İsmail DEMİR
Orhan GÖKÇE
Vedat ÇELEBİ
Fikri ÇELİK

Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba