Ana Sayfa ARNAVUTKÖY 28 Temmuz 2013

MHP Arnavutköy İftarda Buluştu

MHP Arnavutköy İlçe Başkanlığı Ramazan dolayısı ile bir iftar programı düzenleyerek iş adamlarını ve partililerini bir araya getirdi.

İftar programına İl Başkan Yardımcısı Zafer Turan, Merkez Yürtme Kurulu (MYK) Üyesi Musa Küçük, İstanbul3. Bölge Başkanı Osman Alper Yıldırım, Arnavutköy Belediyesi MHP Meclis üyeleri Yüksel Emir, Birol Kayım, ve Remzi Aydoğdu, Gaziosmanpaşa MHP İlçe Başkanı Aytekin Çalışkan, Sultangazi MHP İlçe Başkanı Yusuf Bingöl, Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Yusuf Dal, Arnavutköyspor Kulübü Başkanı Aziz kadakal, Malatyalılar Dernek Başkanı Hasan Alataş, Balkan Türkleri Dernek Başkanı Mülayim Topal, Sivaslılar Dernek Başkanı Abdurrahman Koçak iş adamları, muhtarlar ve partililer katldı.

“Doğu ve Güneydoğu halkı hainleri ülkeden atacaktır”
Dualarla yapılan iftar sonrası bir konuşma yapan Arnavutköy MHP İlçe Başkanı Fatih Babacan iftara katılanlara teşekkür ederek, “Bugün bizleri yalnız bırakmayarak uzaktan yakından davetimize icabet ederek yemeğimize iştirak eden tüm katılımcılara teşekkür ederim. Yüce Allah tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız diğer ibadetlerimizi kabul etsin. 11 ayın Sultanı Ramazan ve önümüzdeki Ramazan Bayramı şimdiden kutlu olsun.Bu günlerde ülkemiz ince bir çizgiden geçiyor. Çevremizde ki komşu ülkelerimiz olan Suriye ve Irak’ta küçük küçük devletçikler kuruluyor. Yakın bir zamanda bu Türkiye’ye de sıçrayacaktır. Allah bu vatanımızı böldürmesin. Doğu ve Güneydoğu halkı İngilizler ve Fransızlar ülkeyi istila etmek istediklerinde birlik oldular ve hepsini attılar. Ben inanıyoruki bu halk böyle bir durumda bunlarada aynısını yapacaktır ve o hainleri ülkeden atacaktır” diye konuştu.

Küçük’den birlik mesajı
Merkez Yürtme Kurulu (MYK) Üyesi Musa Küçük ise yaptığı konuşma da bu günlerde birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu belirterek, “Allah birliğimizi, beraberliğimizi, dirliğimizi bozmasın. Allah daha nice Ramazanlara birlikte huzur içinde erişmeyi nasip eylesin. Mübarek Ramazan ayının halkımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum. İftar sofrasında sizlerle beraber aynı havayı, aynı atmosferi solumanın memnuniyetini belirtmek isterim. Şimdiden Ramazan bayramınızı kutlar Hekimhan halkına hayırlı uğurlu olması dilerim” dedi.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba