Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, GENEL, MANŞET, SİYASET 28 Temmuz 2013

Demirhan, “Arnavutköy’e Hizmet Etmek İstiyorum”

Has Parti İstanbul İl eski Başkanı Avukat Abdullah Demirhan Arnavutköy Nokta Tesislerinde bir iftar programı düzenleyerek basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Arnavutköyde bulunan yerel medya mensuplarının yanı sıra Milliyet,Hürriyet ve Sabah gazeteleri gibi ulusal basınında katıldığı iftar programında bir konuşma yapan Av. Abdullah Demirhan Arnavutköy’de ki projelere değinerek, “Arnavutköy kimliğini kaybeden büyümelidir. Şuan Arnavutköy’e bir çok projenin yapılması planlanıyor. Bazıları için çalışmalar başladı bile. Bu projeler yapılırken bende bu işin bir ucundan tutmak istiyorum ve Arnavutköy’e hizmet etmek istiyorum. Böylesine devasa projelerden Arnavutköylüler başta olmak üzere tüm Türkiye olumlu yönde etkilenmelidir. Önümüzdeki dönemde hem ticareten hemde siyaseten Arnavutköy’e hizmet etmek istiyorum” diyerek hem siyaseten hemde çalıştığı alan itibari ile Arnavutköy’ün çehresinin değişirken, bir marka şehri olurken katkı sağlamak istediğini söyledi.

“Siyasete Arnavutköy’de devam etmeye karar verdim”
Körfez Sermayesinin Türkiye yatırımlarına yön veren isimlerden biri olan Avukat Abdullah Demirhan, “Arnavutköy’de ofis açtım ve Taşolukta oturuyorum. Siyasi büyüklerimizin yönlendirmesi ile siyasete Arnavutköy’de devam etmeye karar verdim. Ak Parti’nin bölgede daha da güçlenmesi için elinden geleni yapacağım. Genel Seçim,referandum oylaması ve yerel seçim sonuçlarına bakıldığında bölgenin Ak partiye olan teveccühünün yüksek olduğunu görüyorum ve bunu daha fazla arttırmak için gayret göstereceğim” diye konuştu. Sohbet havasında geçen toplantı da daha sonra Demirhan gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba