Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 15 Şubat 2018

Yağmur Kuyumculuk Arnavutköy’de Açıldı

Yağmur Kuyumculuk Arnavutköy’de hizmete girdi. Demirbaşlar Kuyumculuk İnşaat Sanayi Tic. Ltd. Şti. çatısı altında hizmete giren Yağmur Kuyumculuk Eski Edirne Asfaltı Caddesi’nde açıldı. Yağmur Kuyumculuk’un açılışına yoğun ilgi oldu. Açılışa Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Aygenli, meclis üyeleri, STK temsilcileri, işadamları, esnaflar, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

“Dünyaca ünlü markaları halkımız ile buluşturuyoruz”
Yağmur Kuyumculuk işletme sahibi Yılmaz Demirbaş açılışa katılanlara teşekkür ederek, “Böyle bir günde bizi yalnız bırakmayıp açılışımıza katılan, çiçek gönderen, telefonla arayan, mesaj gönderen tüm sevenlerimize teşekkür ederiz. Uzun süredir bu sektörde faaliyet göstermekteyiz. Yağmur Kuyumculuk olarak dünyaca ünlü markaları halkımız ile buluşturuyoruz. Arnavutköy’e ve halkımıza hayırlı olsun. Tüm Arnavutköylüleri Yağmur Kuyumculuk’a davet ediyorum” dedi.

“Hayırlı olsun”
Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Kemal Aygenli açılışta yaptığı konuşmada hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, “Arnavutköy’de yeni bir iş yerinin açılmasından dolayı mutluluk duyuyoruz. Arnavutköy’e ve işletme sahibi kardeşimize hayırlı uğurlu olsun. Bol, bereketli ve helal kazançlar temenni ediyorum” diye konuştu.

Yapılan duaların ardından açılış kurdelesi kesildi. Açılışa katılanlar Yağmur Kuyumculuk’u gezerek bilgi aldı ve ikramların ardından program son buldu.

Adres: Merkez Mah. Eski Edirne Asfaltı Cad. No: 1271 / A-1
Tel: 0212 597 4 400
E-mail: [email protected]
Web: www.yagmurkuyumculuk.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba