Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 16 Mart 2014

Acar ve Emir esnafı dinledi

Milliyetçi Hareket Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Acar ve Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Yüksel Emir Arnavutköy’de düzenledikleri esnaf ziyareti ile esnafın sorunlarını ve beklentilerini dinledi.
Arnavutköy’deki seçim çalışmalarına hız veren MHP, Yüksel Emir ile yola devam ederken bir yandan da Arnavutköy için öngörülen projelerini halka birebir anlatmaya çalışıyor. Vatandaşla bir araya gelen Yüksel Emir ve Meclis Üyesi Adaylarının seçim çalışmalarına destek vermek amacıyla Arnavutköy’e gelen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Acar, hem Emir için hem de kendisi için vatandaşlardan destek istedi.
Arnavutköy Fatih Caddesi esnafını ziyaret eden Acar ve Emir, Arnavutköy’ün en önemli sorunları olan İmar ve trafik olduğuna dikkat çeken başkan adayları Arnavutköy’deki sorunları MHP kadroları ile çözeceklerini söylediler.
Şeffaf ve kapısı herkese açık bir belediyecilik anlayışı ile Arnavutköy ve İstanbul’u yönetmeye talip olduklarını söyleyen Yüksel Emir ve Rasim Acar esnafların en çok şikayet ettikleri merkez trafiğini çözecek projelerinin hazır olduğunu söylediler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba