Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 18 Haziran 2012

Adnan Menderes Mahallesinde Pilav Günü

Arnavutköy Adnan Menderes Mahallesi Armakomşuder 4.No’lu Şube ve Hasan Tahsin İlköğretim Okulu geleneksel pilav günlerine bir yenisini ekledi.

Pilav gününe Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Arif Dede, Ak Parti Arnavutköy İl Genel Meclis Üyesi Müfit Taşkın, Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Fatih Deniz ve Rafet Fener, Kaymakamlık Özel Kalem Müdürü Hakan Çiftçi, Arnavutköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nedim Taktak, Arnavutköy Muhtarlar Dernek Başkanı Fazıl Fidan ve Muhtarlar, Armakomşuder Koordinatör’ü Ahmet Topuz, okul müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı.

“Aynı dilleri konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşan insanlar daha iyi anlaşır”
Arnavutköy Hasan Tahsin İlköğretim Okulu Müdürü İsa Veyseller Mevlana’nın sözüyle başladığı konuşmasında, “Mevlana ‘Aynı dilleri konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşan insanlar daha iyi anlaşır’ demiş. Bizde bugün burada aynı duyguları paylaşma adına beraber olduk. Bu beraberliğimizi ilelebet devam ettirmek düşüncesiyle hepinize teşekkür ediyorum” diyerek birlik ve beraberliğin daha ileriye taşınması gerektiğini vurguladı.

Sevinçtekin, “Böyle günler birlik ve beraberliğimizi sağlamaktadır”
Arnavutköy Adnan Menderes Mahalle Muhtarı Mehmet Sevinçtekin ise katılanlara teşekkür ederek, “Bugün burada mahallemizde sizi ağırlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Geleneksel hale gelen pilav günlerinin bir yenisini daha düzenliyoruz. Böyle günler birlik ve beraberliğimizi sağlamaktadır” diye konuştu.

Herkes taşın altına elini koymalı
Arnavutköy Adnan Menderes Mahallesi 4. no’lu Şube Başkanı Balabey Kaya ise komşuluk kültürünü geliştirme adına çalıştıklarını ifade ederek, “Bu çalışmalar haliyle tek başına yapılabilecek bir çalışma değil. Mahallemizde bulunan herkes taşın altına elini koymalıdır. Başarıyı ancak o şekilde yakalarız ve birlik beraberliği ileriye doğru taşırız. Bu sebeple bizleri yalnız bırakmayan üyelerimize ve buraya katılan herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Dede, “Dört yıl önce bugün Arnavutköy’de ilk günümdü”
Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Arif Dede ise konuşmasında, “Bu günü özel ve güzel yapan 6 Haziran 2008 yılında yeni kurulan ilçemize ilçe milli eğitim müdürü olarak göreve başladığım gündü. Bugünde 7 Haziran yani dört yıl önce bugün Arnavutköy’de çalıştığım birinci gündü. Arnavutköy de hiç bilmediğim tanımadığım sizin gibi güzel insanlarla güzel yöneticilerle beraber olduk. Dört yıldır muhtarlarımızla siyasetçilerimizle hep beraber el ve gönül birliği içersinde çalışıyoruz ve devam ediyoruz. Bu dört yıl içersinde Arnavutköy de çok şeyler yaptık. Bunları bilenler biliyor tabii. Bir yıldır da Armakomşuder projelerimizi uyguluyoruz. İşte Armakomşuder Adnan Menderes Mahallesi 4. no’lu şubesi burada bunun en güzel örneğini veriyor. Bu birlik ve beraberliğin üstesinden gelemeyeceği sorun yoktur. Büyük Önder Atatürk’ün dediği gibi ‘Birlik ve beraberlik kaderi ilahiden gayrı her şeyi yener” dedi.

Haber: Arif Sapmaz – Zafer Kara

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba