Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 19 Haziran 2012

Arnavutköy’de Sünnet Çocukları Ayna ile Coştu

Arnavutköy Belediyesi tarafından organize edilen “2.Uluslararası Kültür Sanat Festivali” kapsamında toplu sünnet şöleni gerçekleştirildi. Sünnet çocukları için Taşoluk Yeşil Cami’de yapılan Mevlide, Avrupa’dan Sorumlu Devlet Bakanı Egemen Bağış’ta katıldı.
Gerek ekonomik şartlar gerekse ihmal yüzünden çocuğunu sünnet ettirememiş aileler için belediyelerin düzenlediği toplu sünnetler bir fırsat oluyor. Arnavutköy Belediyesi tarafından düzenlenen toplu sünnete de 650 müracaat oldu. Sünnet çocukları için Taşoluk Yeşil Cami’de mevlit okutan belediye Cuma Namazı çıkışı da yaklaşık 4 bin kişiye etli pilav baklava ve ayran dağıttı.

Ayna Gurubu ile Unutulmaz Gece
Konser öncesi Karagöz Hacivat ve illüzyon gösterileriyle eğlenen sünnet çocuklarına Belediye Başkanı Haşim Baltacı tarafından çeşitli hediyeler verildi. Ayna Gurubu konser alanına gelmesiyle alanda bulunan kalabalığın coşkusu daha da arttı.

Festivali’nde sahneye çıkan Ayna gurubu, eski ve yeni parçalarını sevenleri ile birlikte seslendirdi. Yaklaşık 2 saat süren konser süresince guruba eşlik eden Arnavutköylüler, organizasyondan ve konserden son derece memnun olduklarını belirttiler. Belediye Başkanı Haşim Baltacı tarafından çiçek takdim edilen sanatçı, Arnavutköy’e gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gece geç saatlere kadar süren konserin ardından sünnet çocukları ve aileleri evlerine bırakıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba